Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tablouri valoroase, furate din Valencia, au fost gasite in mai multe locuinte din Vanatori

Adevărul Adevărul,
Tablouri valoroase, furate din Valencia, au fost gasite in mai multe locuinte din Vanatori

In cadrul actiunilor comune, politistii au reusit destructurarea unui grup infractional format dintr-un cetatean spaniol si patru cetateni romani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinte in localitatile spaniole Valencia si Alicante. continuă pe Adevărul

Tablouri valoroase furate din Valencia au fost gasite intr-o locuinta din localitatea galateana Vanatori

In cadrul actiunilor comune, politistii au reusit destructurarea unui grup infractional format dintr-un cetatean spaniol si patru cetateni romani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinte in localitatile spaniole Valencia si Alicante.

SUA si Rusia, cei mai mari furnizori de arme din lume. India, cel mai mare cumparator.

SUA si Rusia au fost cei mai importanti furnizori de armament la nivel mondial, in perioada 2009-2013, impreuna acoperind 56% din vanzari. Astfel, SUA au realizat 29% din exporturile mondiale, iar Rusia 27%. Volumul total al vanzarilor de armament in aceasta perioada a crescut cu aproximativ 14%, se arata intr-un raport publicat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) din Stockholm. Pe a treia pozitie s-a plasat Germania 7 %), urmata de China 6 %) si Franta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )