Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tahograful autocarului din Muntenegru a fost demontat: Anchetatorii vor accesa datele cardului

B1 B1,
Tahograful autocarului din Muntenegru a fost demontat: Anchetatorii vor accesa datele cardului

Autoritatile din Muntenegru au demontat, joi, tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie si vor accesa datele de pe acesta pentru a incerca sa descifreze cauzele accidentului, potrivit. continuă pe B1

Cutia neagra a autocarului din Muntenegru a fost gasita: Autoritatile vor putea stabili cu ce viteza se deplasa acesta

Tahograful autocarului in care se aflau romanii din Muntenegru a fost gasit, miercuri, de autoritati, acestea urmand sa poata determina viteza cu care circula vehiculul si cine se afla la volan, potrivit.

Cauza accidentului din Muntenegru va fi cunoscuta saptamana viitoare, dupa ce anchetatorii vor analiza datele de pe tahograful autocarului

Autoritatile din Muntenegru vor accelera ancheta in cazul accidentului rutier soldat cu 18 cetateni romani morti. Tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie fost demontat de pe caroseria vehiculului, aparatul nu pare sa fie avariat, iar cardul urmeaza sa fie accesat de anchetatori, care au anuntat ca saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului, relateaza cotidianul local Vijesti, citat de Mediafax.

Primele elemente din ancheta accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele.

Primele rezultate ale anchetei accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele.

LIVE TEXT / VIDEO Accidentul din Muntenegru: Ranitii au fost adusi in tara. Ambasadorul Romaniei sustine ca doar 6 dintre cei 18 morti au fost identificati, dupa ce Victor Ponta anuntase ca procedura de identificare a victimelor s-a incheiat

UPDATE ora 20:55) Cea de a doua aeronava cu romani raniti in accidentul din Muntenegru a aterizat la Bucuresti, transmite Agerpres. UPDATE ora 19:10) Secretarul de stat Raed Arafat a declarat dupa aterizarea aeronavei Spartan in care au fost adusi in tara primii 12 raniti ca pacientii au ajuns in stare buna fiind cel putin atat de stabili cum erau atunci cand am plecat. Arafat a precizat ca sunt 3 pacienti intr-o stare foarte grava, intubati si ventilati in coma. Ministrul Apararii Mircea Dusa a precizat ca s-a aprobat ca una dintre aeronave sa aduca in Romania doi medici legisti din Muntenegru care vor continua procedurile legate de identificarea celor decedati. UPDATE ora 18:40): O femeie de afaceri din Cluj-Napoca si un cuplu de pensionari din Timisoara, ambii in varsta de 68 de ani, se numara printre primele victime identificate, alaturi de soferul autocarului din Muntenegru, anunta Mediafax. Rudele au fost anuntate in legatura cu decesul acestora. UPDATE Ora 17:53): Avionul militar care i-a transportat in tara pe primii 11 raniti a aterizat la Baza 90 din Otopeni. UPDATE ora 16:56): Ambasadorul Romaniei in Muntenegru, Mihail Florovici, a declarat, marti, ca trupurile tuturor celor 18 romani decedati in urma accidentului vor fi aduse in tara in cursul zilei de marti, insa doar 6 dintre acestia au fost identificati. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

LIVE TEXT / VIDEO Accidentul din Muntenegru: Toti ranitii au fost adusi in tara. Avionul cu decedati a sosit la Baza 90 Otopeni

UPDATE ora 22:00) Aeronava militara care aduce sicriele cu trupurile neinsufletite ale romanilor decedati in accidentul din Muntenegru a aterizat la Baza 90 din Bucuresti, informeaza Agerpres. UPDATE ora 20:55) Cea de a doua aeronava cu romani raniti in accidentul din Muntenegru a aterizat la Bucuresti, transmite Agerpres. UPDATE ora 19:10) Secretarul de stat Raed Arafat a declarat dupa aterizarea aeronavei Spartan in care au fost adusi in tara primii 12 raniti ca pacientii au ajuns in stare buna fiind cel putin atat de stabili cum erau atunci cand am plecat. Arafat a precizat ca sunt 3 pacienti intr-o stare foarte grava, intubati si ventilati in coma. Ministrul Apararii Mircea Dusa a precizat ca s-a aprobat ca una dintre aeronave sa aduca in Romania doi medici legisti din Muntenegru care vor continua procedurile legate de identificarea celor decedati. UPDATE ora 18:40): O femeie de afaceri din Cluj-Napoca si un cuplu de pensionari din Timisoara, ambii in varsta de 68 de ani, se numara printre primele victime identificate, alaturi de soferul autocarului din Muntenegru, anunta Mediafax. Rudele au fost anuntate in legatura cu decesul acestora. UPDATE Ora 17:53): Avionul militar care i-a transportat in tara pe primii 11 raniti a aterizat la Baza 90 din Otopeni. UPDATE ora 16:56): Ambasadorul Romaniei in Muntenegru, Mihail Florovici, a declarat, marti, ca trupurile tuturor celor 18 romani decedati in urma accidentului vor fi aduse in tara in cursul zilei de marti, insa doar 6 dintre acestia au fost identificati. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

Ambii soferi ai autocarului implicat in accidentul din Muntenegru ar fi fost politisti

Ambii soferi ai autocarului companiei Gregory Tour, implicat in accidentul din Muntenegru, ar fi fost angajati ai Ministerului de Interne, informeaza Evenimentul Zilei. Surse din MAI au declarat ca si cel de-al.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Accidentul din Muntenegru.Cei 29 de raniti vor fi adusi, marti, in Romania.

Cele doua aeronave militare care urmeaza sa aduca ranitii romani in tara au plecat spre Muntenegru, de la Baza 90 Otopeni, relateaza Mediafax. La bordul acestora, se afla 11 medici si 11 asistenti SMURD si cinci angajati ai MApN. Acestia sunt coordonati de Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti si purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca. Accidentul din Muntenegru. Cea mai mare tragedie din turismul romanesc. S-a cerut zi de doliu national Ministrul Mircea Dusa a .

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

O femeie internata la SpitalulElias, victima a accidentului din Muntenegru, a fost externata miercuri dimineata. La acelasi spital, au ramas internate trei persoane, toate fiind in stare stabila,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )