Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tanar de 25 de ani, gasit spanzurat in podul unei case dintr-un sat din Vaslui

Adevărul Adevărul,
Tanar de 25 de ani, gasit spanzurat in podul unei case dintr-un sat din Vaslui

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Vaslui au fost solicitate duminica seara sa intervina pentru salvarea unui tanar gasit spanzurat in podul unei case din localitatea Dragesti, comuna Todiresti. continuă pe Adevărul

Tanar de 25 de ani gasit spanzurat in podul unei case dintr-un sat din Vaslui

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Vaslui au fost solicitate duminica seara sa intervina pentru salvarea unui tanar gasit spanzurat in podul unei case din localitatea Dragesti, comuna Todiresti.

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului din Capitala

Un tanar de 25 de ani a murit, vineri noapte, la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, unde a ajuns dupa ce s-a aruncat in gol de pe pasajul de la Piata Sudului, inaugurat recent, potrivit News. ro.

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului

Un tanar de 25 de ani a murit, vineri noapte, la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, unde a ajuns dupa ce s-a aruncat in gol de pe pasajul de la Piata Sudului, inaugurat recent, relateaza News. ro.

Un barbat a fost gasit spanzurat in tribunele unui stadion. Parchetul a deschis dosar penal

Un barbat, in varsta de 27 de ani, din localitatea Vedea, judetul Giurgiu, a fost gasit spanzurat in tribunele stadionului din comuna. Descoperirea a fost facuta de un adolescent de 15.

Barbat gasit spanzurat in tribunele unui stadion. Parchetul a deschis dosar penal

Un barbat de 27 de ani, din localitatea Vedea, judetul Giurgiu, a fost gasit spanzurat de tribunele stadionului din aceasta comuna, un adolescent venit la joaca pe stadion fiind cel care a facut descoperirea. Politistii si procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu au deschis un dosar si cerceteaza imprejurarile mortii barbatului.

Incident socant la Scoala Speciala din Suceava. Un adolescent a fost gasit spanzurat printre blocuri

Incident socant la Scoala Speciala din Suceava. Un elev si-a pus capat zilelor, fiind gasit intre blocuri de o femeie care a sunat la Politie, potrivit Informatiata. ro. Adolescentul avea 17 ani si.

Copil de 13 ani gasit mort in locuinta: Casa era plina de fum. Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, joi dupa-amiaza, de catre un echipaj de la Serviciul de Ambulanta solicitat sa acorde ajutor minorului aflat in stare de inconstienta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )