Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tanar din Capitala, retinut dupa ce a distrus zeci de masini cu un levier pentru ca nu a fost primit la o petrecere

Adevărul Adevărul,
Tanar din Capitala, retinut dupa ce a distrus zeci de masini cu un levier pentru ca nu a fost primit la o petrecere

Un tanar de 26 de ani din Capitala a fost retinut de politistii Sectiei 7, dupa ce a distrus cu un levier mai multe masini aflate intr-o parcare din Sectorului 2. Deocamdata, 20 de persoane au depus plangere, dar numarul masinilor avariate ar putea fi mai mare. continuă pe Adevărul

Tanar din Capitala, retinut dupa ce a distrus mai multe masini cu un levier pentru ca nu a fost primit la o petrecere

Un tanar de 26 de ani din Capitala a fost retinut de politistii Sectiei 7, dupa ce a distrus cu un levier mai multe masini aflate intr-o parcare din Sectorului 2. Deocamdata, 20 de persoane au depus plangere, dar numarul masinilor avariate ar putea fi mai mare.

Un detinut american iese din arest izolat dupa aproape 30 de ani. Ce se intampla cu mintea unei persoane dupa decenii de singuratate

Un detinut din statul american Louisiana ar putea iesi din izolare dupa aproape 30 de ani. Kenny Zulu Whitmore, in varsta de 59 de ani, a petrecut ultimii 28 de ani in arest izolat in Penitenciarul Angola, dar directorul inchisorii spune ca exista sanse mari ca acesta sa fie mutat alaturi de ceilalti detinuti.

Companiile aeriene vor sa cunoasca riscurile din timpul zborurilor, dupa doborarea avionului MH 17 in estul Ucrainei

Reprezentantii companiilor aeriene au cerut Organizatiei Natiunilor Unite informatii cu privire la riscurile potentiale din timpul zborurilor prin zonele de conflict. in plus, companiile aeriene au cerut si reglementarea folosirii armelor antiaeriene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )