Libnet.ro
UNICEF

14:01

Un tanar din Suceava a murit dupa ce a cazut intr-o rapa imediat ce a provocat un accident si a iesit din masina

Antena3 Antena3,
Un tanar din Suceava a murit dupa ce a cazut intr-o rapa imediat ce a provocat un accident si a iesit din masina

Tragedie in judetul Suceava. Un tinar de 18 ani care a scapat cu viata dintr-un grav accident de circulatie a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie. Tinarul avea permis de conducere de numai o luna. S-a. continuă pe Antena3

Suceava: Un tanar a murit dupa ce a cazut intr-o rapa, in urma producerii unui accident

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa.

Presa prahoveana: Autoritatile din Ploiesti musamalizeaza cazul unei tinere ranite grav dupa ce a cazut intr-o groapa nesemnalizata de pe trotuar

O femeie de 34 de ani din Ploiesti a ajuns la spital, cu leziuni la coloana, dupa ce a cazut, in seara zilei de miercuri, intr-o groapa nesemnalizata de pe trotuar, rezultata in urma lucrarilor pentru reabilitarea liniei de tramvai din oras. Observatorulph. ro relateaza vineri cum, incercand sa obtina puncte de vedere cu privire la acest subiect din partea institutiilor locale, acestea nu au dorit sa comenteze cazul sau au oferit raspunsuri ce contraziceau realitatea de la fata locului. Raspunsul halucinant aveam sa-l aflam 'off the record' de la functionari din institutiile citate: 'nu putem sa discutam pe acest caz pana luni, dupa alegeri, ca sa nu influentam populatia', scrie publicatia.

Ghinion teribil: a scapat cu viata dintr-un accident rutier, dar a murit cateva clipe mai tarziu dupa ce a cazut intr-o rapa

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa adanca de 35 de metri.

Consiliul local sector 3 ar putea renunta la proiectul care prevede construirea unei sali polivalente pe 3.000 mp din Parcul Titan dupa un protest al cetatenilor

Mai multi cetateni din grupul de initiativa civica Prietenii Parcului IOR au cerut vineri consilierilor locali de la sectorul 3 sa renunte la proiectul care prevede construirea unei sali polivalente pe 3. 000 mp din Parcul Titan. Dupa ce oamenii au luat cuvantul in sedinta Consiliului local, alesii locali din partea PDL au declarat ca vor initia un proiect de hotarare pentru revocarea hotararii prin care s-a aprobat sala polivalenta. Propunerea a fost sustinuta si de consilieri de la alte partide, urmand ca in urma unei dezbateri publice sa se ia o decizie.

Ca romanul, impartial: Cum a ajuns reprezentantul PSD sa ocupe 3 locuri pe lista biroului unei sectii de vot din Suceava

O situatie bizara apare in judetul Suceava, unde reprezentantul aliantei PSD-PC-UNPR intr-o sectie de votare figureaza ca reprezentand si partidele neparlamentare Prodemo si Partidul Alianta Socialista PAS). Omul spune ca a cerut sa fie pastrat pe lista doar din partea PSD-PC-UNPR, de teama ca si-ar putea pierde indemnizatia. De la Biroul Electoral Judetea Suceava, un membru a explicat ca o persoana poate reprezenta doar un singur partid.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

Bacau: Un barbat a murit dupa ce a fost accidentat de o masina pe acostamentul unui drum national

Un barbat de 73 de ani a murit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit, in timp ce mergea pe acostamentul unui drum national din judetul Bacau, de o masina al carei sofer a pierdut controlul volanului.

Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida

Ministerul Sanatatii face o ancheta la Maternitatea din Ploiesti, dupa ce medicii au refuzat internarea unei paciente, gravida in 32 de saptamani. Femeia venise din Campina la un control, a acuzat dureri.

Bourceanu a revenit pe teren, la meciul din Cupa Romaniei, dupa cinci luni de absenta

Alexandru Bourceanu a revenit pe teren, la meciul disputat de Steaua in Cupa Romaniei, dupa ce a absentat cinci luni de zile din cauza unei accidentari. Jucatorul imprumutat de campioana Romaniei de la Trabzonspor a evoluat inca din primul minut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )