Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tanar din Timis, la spital dupa ce a fost lovit cu toporul de un vecin, in urma unor certuri

B1 B1,
Tanar din Timis, la spital dupa ce a fost lovit cu toporul de un vecin, in urma unor certuri

Un tanar de 21 de ani, din localitatea timiseana Giarmata, a ajuns la spital, duminica dupa-amiaza, cu rani la umarul stang, dupa ce a fost lovit cu un topor, de catre vecinul sau, in urma unor certuri. continuă pe B1

Un tanar din Timis s-a ales cu un TOPOR iN CAP dupa ce s-a certat cu un vecin

Un tanar de 21 de ani, din localitatea timiseana Giarmata, a ajuns la spital, duminica dupa-amiaza, cu rani la umarul stang, dupa ce a fost lovit cu un topor, de catre vecinul sau, in urma unor certuri mai .

Arges: Femeie la spital dupa ce a fost muscata de un lup care a intrat in gospodaria sa

O femeie de 74 de ani din comuna Malureni, judetul Arges, a fost muscata, vineri seara, de un lup care a intrat in gospodaria sa, femeia fiind transportata la spital, iar animalul fiind impuscat de catre vanatori, transmite Mediafax.

Tanar la spital, dupa ce a fost muscat de caini, in zona Garii de Nord din Timisoara

Un tanar de 21 de ani a ajuns, duminica, la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost atacat de caini in zona Garii de Nord din oras. Tanarul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Sectia .

Arges: Femeie la spital dupa ce a fost muscata de un lup care a intrat in gospodaria sa

O femeie de 74 de ani din comuna Malureni, judetul Arges, a fost muscata, vineri seara, de un lup care a intrat in gospodaria sa. Femeia a fost transportata la spital, fiind internata la sectia de boli.

Trei turisti, la spital dupa ce au cazut intr-o rapa de aproximativ 60 de metri, in Masivul Bucegi

Trei turisti din Bucuresti, doua femei si un barbat, au fost transportati la spital, sambata seara, dupa ce au cazut intr-o rapa de aproximativ 60 de metri, in Masivul Bucegi, ei avand diverse fracturi si contuzii si solicitand interventia salvamontistilor, relateaza Mediafax.

Trei turisti, la spital dupa ce au cazut intr-o rapa de aproximativ 60 de metri, in Masivul Bucegi

Trei turisti din Bucuresti, doua femei si un barbat, au fost transportati la spital, sambata seara, dupa ce au cazut intr-o rapa de aproximativ 60 de metri, in Masivul Bucegi. Cei trei au alunecat pe.

Arad: O femeie si fiica ei de 10 luni au ajuns la spital dupa ce un TIR le-a distrus casa

O femeie si fiica acesteia de 10 luni au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Arad, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce casa in care locuiau a fost lovita de un TIR. Accidentul a avut loc .

Un tanar din Covasna si-a UCIS BUNICA si si-a RANIT GRAV MAMA

Un tanar de 27 de ani din Targu Secuiesc Covasna) si-a injunghiat mortal bunica si si-a ranit grav mama, dupa care a iesit la una dintre ferestrele locuintei aflate la etajul al patrulea al unui bloc, avand.

Tanar din Capitala, prins a zecea oara la volan fara permis

Un tanar de 25 de ani din Bucuresti a fost prins de politistii de la Rutiera, in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce conducea pentru a zecea oara fara permis, el recunoscand, in plus, ca era si baut, relateaza Mediafax.

Palatul de Justitie din Arad, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Palatul de Justitie din Arad, in care isi au sediul si Tribunalul si Judecatoria, a fost evacuat, in aceasta dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, arata sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )