Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un tanar fara permis a omorat un om si a ranit grav alte trei persoane

Adevărul Adevărul,
Un tanar fara permis a omorat un om si a ranit grav alte trei persoane

Accident grav in a doua zi de Paste pe DN 64, Ramnicu Valcea- Dragasani. Un teribilist fara permis de conducere a omorat un tanar nevinovat si a bagat in spital alte trei persoane. Politistii au constatat ca soferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool in aerul pur expirat. continuă pe Adevărul

Arges: Un barbat care conducea baut a accidentat mortal doua persoane si a ranit grav o a treia

Un barbat din comuna argeseana Slobozia, care conducea un autoturism desi consumase alcool, a accidentat mortal doi oameni si a ranit grav o a treia persoana. Acesta a fugit de la locul accidentului, dupa care.

Alte trei nume de la Hollywood implicate in scandalul de abuz sexual de care este acuzat Bryan Singer, regizorul X-Men

Scandalul sexual in care este implicat regizorul francizei X-Men, Bryan Singer, capata contur dupa ce alte trei nume ale industriei de divertisment din Statele Unite ale Americii au fost acuzate de abuzuri sexuale contra minorilor.

XXX Men: alte trei nume de la Hollywood implicate in scandalul de abuz sexual de care este acuzat Bryan Singer, regizorul X-Men

Scandalul sexual in care este implicat regizorul francizei X-Men, Bryan Singer, capata contur, dupa ce alte trei nume ale industriei de divertisment din Statele Unite ale Americii au fost acuzate de abuzuri sexuale contra minorilor.

Buzau: Doua persoane disparute, dupa ce barca in care se aflau impreuna cu alte trei s-a rasturnat

Doua persoane sunt date disparute, sambata dupa-amiaza, dupa ce barca in care se aflau, impreuna cu alte trei persoane, pe raul Buzau s-a rasturnat. Ambarcatiunea s-a resturnat in dreptul localitatii.

Trafic blocat pe DN1, in urma unui accident rutier: O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava

UPDATE: 12:39: Una din cele patru persoane ranite in accident a decedat, in timp ce celelalte trei se afla in stare grava, relateazaMediafax. Acestea vor fi preluate de un elicopter SMURD. Una dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )