Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar pilot de 28 de ani din Alba Iulia, printre victimele decedate in accidentul de elicopter din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Un tanar pilot de 28 de ani din Alba Iulia, printre victimele decedate in accidentul de elicopter din Sibiu

Un tanar in varsta de 28 de ani din Alba Iulia a murit in tragicul accident de elicopter din Sibiu. Razvan Moldovan avea 28 de ani si era pilotlotila 71 Aeriana din Campia Turzii. continuă pe Adevărul

Tanar din Alba, disparut in Irlanda in urma cu opt luni, cautat prin Interpol

Un tanar din Alba, care a plecat in ianuarie in Dublin la mama lui este cautat de Interpol. De opt luni, parintii si sora tanarului de 26 de ani din Alba Iulia nu-si mai gasesc linistea. George, aflat cu mama lui la munca in Irlanda este de negasit.

Accident pe platforma Holtzindustrie Sebes: un tanar de 19 ani, transportatin comala spital

Un tanar de 19 ani a fost transportat in stare grava la spital, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut pe platforma Holzindustrie din Sebes. Tanarul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia in coma.

Extremele votului din Alba: cum a obtinut Iohannis peste 91% intr-o comuna din Muntii Sebesului

Analiza votului exprimat de alegatorii din Alba la turul doi ala alegerilor prezidentiale arata cateva extreme interesante. Una dintre aceste este scorul de 91,37% obtinut de Iohannis in comuna Sugag din Muntii Sebesului. Este cel mai mare procent obtinut de Klaus Iohannis intr-o localitate din Alba si printre primele din tara.

FOTO Tren turistic de epoca intre Zlatna si Alba Iulia cu trei vagoane si o locomotiva veche de 100 de ani

Locuitorii din Alba si turistii vor avea in curand o noua atractie in judet: o cursa cu un tren de epoca ce va circula intre Zlatna si Alba Iulia. Este vorba despre un proiect al Primariei Zlatna, in colaborare cu Consiliul Judetean prin care o locomotiva de epoca si trei vagoane sunt restaurate pentru a fi folosite pentru un traseu turistic.

Festival de Romania la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

1 Decembrie 2014 la Alba Iulia va insemna trei zile de sarbatoare. Consiliul Judetean Alba si Primaria Alba Iuliaau pregatit un program de suflet romanesc, pentru toate varstele. De la ceremonialuri solemne de parada militara, depunere de coroane, primirea soliilor din cetatile de scaun, Te Deum si arborarea drapelului national, pana la deschiderea Parcului de Iarna, concerte de muzica populara, dar si usoara, cu artisti consacrati.

FOTO Mars de sustinere pentru presedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia

Cateva sute de sustinatori ai presedintelui ales Klaus Iohannis, membri sau simpatizanti PNL si PDL, au participat vineri, la Alba Iulia, la un mars de sustinere prin oras. Participantii au urmat traseul deja traditional, pornind din centrul orasului, spre cartierul Cetate si purtand steaguri tricolore, pentru a marca astfel victoria candidatului lor.

Festivalul de folk Ziua de Maine. Concurs cu premii si concerte la Alba Iulia.

La Alba Iulia se desfasoara in acest weekend editia cu numarul zece a Festivalului Concurs de Muzica Folk Ziua de Maine. Evenimentul aduce in fata publicului spectator concerte ale unor nume mari din domeniul muzicii folk. in plus, pe langa cenocerte au loc lansari de carte, o expozitie si un spectacol de teatru.

Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Festival de Romania, evenimentul organizat in 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, va sta sub semnul evenimentului istoric din 16 noiembrie. Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la marea sarbatoare de la Alba Iulia.

FOTO VIDEO Braconaj arheologic la cetatile dacice din Alba: doi barbati au fost retinuti de politie

Doi barbati din Alba au fost retinuti de politisti pentru infractiuni din domeniul braconajului arheologic. in urma perchezitiilor desfasurate la domiciliile acestora, politistii din cadrul IPJ Alba au descoperit zeci de obiecte de patrimoniu sustrase ilegale din situri arheologice, precum si detectoare de metal performante.

Primar traseist din Alba: Nu m-am asteptat ca PSD sa piarda alegerile

In judetul Alba, cinci primari au trecut la PSD prin ordonanta traseistilor. Unul dintre acestia, primarul orasului Cimpeni, Calin Andres, spune ca se va gandi daca se intoarce in PNL, partidul din care a plecat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )