Libnet.ro
UNICEF

10:30

O tanara a fost agresata sexual intr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Barbatul a fost prins de autoritati

B1 B1,
O tanara a fost agresata sexual intr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Barbatul a fost prins de autoritati

Un barbat a fost dus la audieri dupa ce a agresat sexual o tanara, sambata seara, intr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Tanara agresata sexual intr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei . continuă pe B1

Femeie agresata sexual, in timp ce alerga intr-un parc din sectorul 4 Agresorul a fost prins

O femeie a fost agresata sexual, sambata seara, de catre un barbat necunoscut care a urmarit-o in timp ce alerga intr-un parc din sectorul 4. Politia Capitalei a anuntat ca agresorul a fost prins si dus la audieri.

Tanara agresata sexual in timp ce alerga intr-un parc din Capitala

O tanara care alerga intr-un parc din sectorul 4 a fost urmarita de un individ si agresata sexual de.

Caz revoltator. Femeie agresata sexual intr-un parc

Cei doi indivizi ar fi urmarit-o pe tanara care alerga in parc. La un moment dat, unul dintre ei ar fi venit si ar fi pipait-o in zonele intime, in timp ce celalalt ii privea. Norocul fetei a fost ca un trecator i-a sarit in ajutor fetei si a alertat autoritatile.

Realizarea mega-parcului din Sectorul 2 a intrat in linie dreapta. Dan Cristian Popescu: Dincolo de impactul economic, trebuie sa ne gandim si la sanatatea oamenilor (FOTO)

Cel mai mare parc nou creat dupa Revolutie in Sectorul 2 a intrat in linie dreapta pentru realizare. La initiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 a inaintat Consiliului.

Copiii din Sectorul 4, masti de protectie si testari gratuite, la inceperea noului an scolar. Primarul Daniel Baluta: Ca medic si ca parinte afirm raspicat - copiii trebuie sa revina in banci

Masti de protectie pentru copii si cadrele didactice, viziere, substante necesare pentru dezinfectie in fiecare clasa, separatoare din plexiglas la fiecare banca si testari gratuite pentru toti copiii si.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )