Libnet.ro
UNICEF

15:30

O tanara a fost sechestrata si agresata sexual timp de zece ani, in California

B1 B1,
O tanara a fost sechestrata si agresata sexual timp de zece ani, in California

O tanara data disparuta in urma cu 10 ani, in California, a contactat politia si a anuntat ca a fost rapita si agresata sexual in tot acest timp de catre un barbat de 41 de ani, care a si obligat-o. continuă pe B1

California: O tanara a fost sechestrata si agresata sexual timp de zece ani

O tanara sechestrata si agresata sexual timp de zece ani a fost gasita in viata, iar presupusul ei rapitor a fost arestat, a anuntat miercuri politia din California, relateaza AFP.

Tanara sechestrata si agresata sexual timp de zece ani, in California

O tanara de 25 de ani, sechestrata si agresata sexual timp de zece ani a fost gasita in viata, iar presupusul ei rapitor a fost arestat, a anuntat miercuri politia din California.

FOTO Femeia sechestrata si violata timp de zece ani: Aveam doar 15 ani, nu ma puteam lupta cu el

Femeia care si-a petrecut ultimii zece ani in izolare, unde a fost batuta si agresata sexuala de cel care avea sa fie tatal fiicei ei, a descris pentru prima data presei experienta sa de cosmar sub acelasi acoperis cu agresorul.

invatatorul cercetat pentru viol dupa ce ar fi abuzat de un copil de zece ani a demisionat

Invatatorul din localitatea bacauana Gaiceana, cercetat penal de politisti sub acuzatia de viol, dupa ce ar fi abuzat sexual in locuinta sa un elev in varsta de zece ani pe care il pregatea in particular la matematica, si-a dat demisia din invatamant, dupa mai bine de 30 de ani de activitate.

Rusia si China au semnat un acord pentru livrarea de gaze pe care il negociaza de peste zece ani

Producatorul rus de gaze naturale Gazprom a semnat cu grupul chinez de petrol si gaze CNPC un acord pentru livrarea de gaze in urmatorii 30 de ani, aflat in negocieri de mai bine de zece ani. Valoarea livrarilor.

O infractoare din Buzau, arestata dupa aproape zece ani de cautari prin Interpol

Politia din Italia a capturat-o zilele trecute pe una dintre cele mai cautate infractoare din Buzau, Anisoara Turcu, in varsta de 56 de ani, pe numele careia Tribunalul Buzau a emis mandat de arestare preventiva in 2004. Femeia era cercetata intr-un dosar de delapidare, fals si uz de fals.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )