Libnet.ro
UNICEF

13:46

Tanarul jihadist din Craiova a fost trimis la un nou control psihiatric. Procurorii i-au prelungit controlul judiciar

Adevărul Adevărul,
Tanarul jihadist din Craiova a fost trimis la un nou control psihiatric. Procurorii i-au prelungit controlul judiciar

Luigi Constantin Boicea, in varsta de 17 ani, din Craiova, este cercetat pentru propaganda jihadista online pentru gruparea Stat Islamic ISIS). Tanarul a fost pus sub control judiciar pe data de 9 decembrie 2015 de procurorii DIICOT. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat astazi cu tanarul jihadist din Craiova

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda jihadista ramane sub control judiciar

Tanarul in varsta de 17 ani din Craiova acuzat de propaganda terorista in favoarea organizatiei ISIS ramane inca 30 de zile sub control judiciar si urmeaza sa fie supus unei noi expertize psihiatrice, potrivit Digi 24.

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda terorista pentru Stat Islamic ramane sub control judiciar

Tanarul in varsta de 17 ani din Craiova acuzat de propaganda terorista in favoarea organizatiei Statul Islamic ramane inca 30 de zile sub control judiciar si urmeaza sa fie supus unei noi expertize psihiatrice. Procurorii care il tin sub supraveghere pe tanar sustin ca acesta nu si-a schimbat comportamentul dupa demararea anchetei si a continuat sa sustina actiunile celei mai temute grupari din lume, potrivit Digi 24.

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda ISIS ramane 30 de zile sub CONTROL JUDICIAR

Adolescentul de 17 ani din Craiova, acuzat ca facea propaganda pentru Stat Islamic, ramane inca 30 de zile de control judiciar.

Sorin Oprescu, la Tribunalul Bucuresti in procesul in care a fost trimis in judecata de DNA

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat miercuri dimineata la Tribunalul Bucuresti, pentru a participa la un nou termen al dosarului in care a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat, transmite Agerpres.

Afacerile cu masini second-hand, in atentia procurorilor. Un dealer a fost trimis in judecata dupa ce a uitat sa inregistreze 25 de autoturisme

Judetul Salaj este cunoscut in intreaga tara prin oferta extrem de variata si de accesibila de masini second-hand aduse din strainatate, in special din Germania. Afacerile din domeniu incep sa fie stricate de oamenii legii, dupa ce dealerii de astfel de autoturisme s-au specializat in evaziune fiscala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )