Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tanczos Barna (UDMR), audiat intr-un dosar de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tanczos Barna (UDMR), audiat intr-un dosar de coruptie

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost audiat, in aceasta dimineata, la sediul central al DNA, intr-un dosar de coruptie, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tanczos Barna (UDMR), urmarit pentru abuz in serviciu si fals

Actualizare 12:34 Prejudiciul, estimat la aproape 16 milioane lei Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de fostul presedinte al ADS Tanczos Barna, invinuit de abuz in serviciu si fals intelectual in forma continuata, intr-un dosar cu un prejudiciu de aproape 16 milioane lei.

Senatorul UDMR Barna Tanczos, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie in care e suspectat de abuz in serviciu

Senatorul UDMR Barna Tanczos, fost secretar de stat la Agricultura, in prezent secretar al Comisiei pentru Agricultura din Senat, este audiat vineri dimineata lasediul DNA intr-un dosar de coruptie.

Senatorul UDMR Barna Tanczos, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Senatorul UDMR Barna Tanczos este audiat vineri dimineata la sediul DNA intr-un dosar de coruptie, potrivit Realitatea TV.

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost audiat la DNA

Senatorul UDMR Tanczos Barna este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. Tanczos Barna a ajuns vineri dimineata la DNA, unde a fost.

18 perchezitii in Hunedoara intr-un dosar de coruptie. Este vizat presedintele Consiliului Judetean, Mircea Molot

Procurorii DNA au demarat vineri dimineata 18 perchezitii domiciliare si la sediul Consiliului Judetean CJ) Hunedoara intr-un nou dosar de coruptie in care apare si numele presedintelui CJ, Mircea Molot PNL), pentru fapte ce ar fi fost savarsite in perioada 2011-2014, potrivit DNA.

Senatorul UDMR Barna Tanczos, audiat de DNA in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Senatorul UDMR Barna Tanczos a fost audiat vineri dimineata la sediul DNA din Capitala, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. La Iesirea din sediul DNA, dupa aproximativ doua ore, senatorul le-a.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie. Fiica sa, retinuta pentru luare de mita

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia. si .

VIDEO. Casa presedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot, si sediul Consiliului, vizate de perchezitii intr-un dosar de coruptie

Casa presedintelui CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot, si sediul Consiliului sunt vizate vineri dimineata de perchezitii intr-un dosar de coruptie. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Alba efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in perioada 2011-2014, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

VIDEO: Casa primarului si primaria din Pitesti, vizate de perchezitii DNA intr-un dosar de coruptie

Primaria Pitesti este vizata joi dimineata de perchezitii ale procurorilor DNA intr-un dosar de coruptie. Printre adresele la care au descins politistii se numara si cea a locuintei primarului Tudor Pendiuc si la sediile mai multor firme. Procurorii ancheteaza mai multe fapte de coruptie din perioada 2007-2014, privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )