Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara din Europa care a platit sute de mii de euro pentru date din Panama Papers

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care a platit sute de mii de euro pentru date din Panama Papers

Danemarca a anuntat joi ca si-a procurat dosarele a sute de contribuabili care apareau in Panama papers dupa ce a varsat sase milioane de coroane 810. 000 euro) unei surse anonime, relateaza. continuă pe Antena3

Metoda secreta prin care sefii DSV castiga sute de mii de euro de la stat. Cum s-a lepadat de nevasta un sef din Iasi

Petru Opris, director in cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Iasi a divortat e sotia sa, in timpul unei anchete Adevarul, pentru a scapa de un eventual conflict de interese. Nevasta sa, medic veterinar, deruleaza de peste un deceniu contracte cu DSV. in aceeasi situatie se afla si directorul adjunct Vasile Gaboran care a infiintat o firma, condusa in prezent de nevasta, abonata si ea la contracte publice.

Rezultatele meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos care sunt rezultatele meciurilor de joi seara din Europa League.

UPDATE/ Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor// Pozitia Samsung

UPDATE: in urma publicarii articolului Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor, compania a transmis redactiei b1. ro.

Cine se afla in spatele organizatiei din Secuime care sustine refacerea Ungariei Mari

O organizatie fantoma a coalizat in jurul ei sute de tineri secui din Transilvania. in ultimii ani, liderii ei au deturnat mitinguri, s-au incaierat cu jandarmii, au vrut sa detoneze o bomba.

Bunicul s-a apropiat de ea si i-a pieptanat cu blandete parul. Detaliul uimitor din imaginea care a impresionat mii de oameni pe internet

Dragostea adevarata se cunoaste in gesturile mici. Aceasta proportie pare sa sintetizeze perfect imaginea impresionanta posta de o tanara pe reteaua de socializare Twitter. in imagine.

Fabrica din Vrancea care a renuntat la lohn si acum are afaceri de 44 milioane euro

Dupa Revolutie, familia Simiz punea bazele unei afaceri in industria textila care avea sa devina, doua decenii mai tarziu, unul dintre cei mai mari producatori de articole vestimentare din Romania. Astazi, Pandora Prod. are clienti precum Massimo.

Brexitul duce la cresterea pietei imobiliare din Europa, in special din tarile nordice

Votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana ar putea sa fi racit piata imobiliara din UK, insa peste tot in Europa, lucrurile incep sa se miste, scrie Bloomberg, preluat de Mediafax.

Universitatea din Romania care iti asigura un salariu de 1.000 de euro la debut

Romania se afla intr-o criza majora de ingineri, multe dintre locurile de munca disponibile pe piata ramanand neacoperite, din lipsa de personal. Mare parte dintre inginerii cu experienta au plecat peste hotare, iar scoala romaneasca produce prea.

Comandantul Fortelor Navale americane din Europa si Africa: Cea mai noua unitate a noastra, unica, este baza de la Deveselu

Comandantul Fortelor Navale ale SUA din zona Europei si Africii, contraamiralul Rick Williamson, a declarat ca unitatea cea mai noua din subordinea lui este baza de pe teritoriul Romaniei, de la Deveselu.

Rusia interzice activitatea Parlamentului tatarilor din Crimeea, care fusese recunoscut de Ucraina

Inalta Curte de Justitie de la Moscova a confirmat decizia anterioara a autoritatilor ruse care au interzis activitatea Parlamentului tatarilor din Crimeea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )