Libnet.ro
UNICEF

10:16

Tara noastra a avut cea mai mare inflatie anuala din UE, in februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a avut cea mai mare inflatie anuala din UE, in februarie

Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana UE) a scazut in luna februarie pana la 1,3%, de la 1,6% in luna ianuarie, insa cele mai mari rate anuale au fost inregistrate in tara noastra 3,8%), Lituania si Estonia ambele cu 3,2%), arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania, cea mai MARE inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana, in luna februarie. Potrivit Eurostat, rata anuala a inflatiei in tara noastra este de 3,8%, de trei ori mai ridicata fata de inflatia.

Cifre devastatoare de la Eurostat: Romania, cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, d.

Eurostat: Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 3,8%, de trei ori mai ridicata fata de inflatia de 1,3% consemnata la nivelul UE, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Cea mai mare miscare voluntara de mediu este sarbatorita la Iasi prin sport si lumini stinse in centrul orasului

Ora Pamantului, cea mai mare miscare voluntara de mediu din toate timpurile, va fi marcata sambata, 24 martie. in peste 7. 000 de orase din intreaga lume se vor singe luminile timp de o ora.

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

Cea mai mare amenda impusa in China pentru manipularea cursului actiunilor: 700 milioane euro

Gardianul chinez al pietelor financiare a impus cea mai mare amenda din istoria sa, o sanctiune de 5,5 miliarde de yuani 700 milioane euro) aplicata unei companii acuzata de manipularea cursului actiunilor, a anuntat miercuri agentia China noua, preluata de AFP.

Oficialii HBO au confirmat cea mai mare temere a fanilor Game of Thrones. Finalul serialului, aplaudat si ovationat timp de 15 minute de membrii echipei

Oficialii HBO au confirmat cele mai negre asteptari ale fanilor Game of Thrones. De asemenea, modul in care se incheie serialul a fost aplaudat in picioare de membrii echipei, dupa ce l-au aflat la o masa rotunda.

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine din acest an a fost resimtit si la Bucuresti

ACTUALIZARE 12:55 Cutremurul din Vrancea a fost revizuit la 4,4 pe Richter; este cel mai puternic seism din 2018 Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a revizuit in scadere la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului inregistrat miercuri la pranz, la ora 12:24, in judetul Vrancea, zona seismica Vrancea. ----------- *ACTUALIZARE 12:47 Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca pana in acest moment nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube si ca se fac in continuare verificari Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, astazi, la pranz, in zona seismica Vrancea, anunta Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

Cand trebuie plantati pomii in livada. Cea mai mare greseala pe care o fac amatorii, in opinia specialistilor in horticultura

Primavara, desi capricioasa, ca cea pe care tocmai o traversam, este momentul ideal pentru a planta pomii in livada. Ce greseli sa nu facem.

Cum a fost reinterpretata de romani intr-un mod total bizar cea mai mare controversa religioasa a lumii moderne

Doua treimi dintre romani cred nu-i nicio diferenta intre reincarnare si inviere desi, fundamental, cele doua concepte sunt antagonice. Reincarnarea presupune ca exista un numar finit de suflete, care traiesc o infinitate de vieti intr-o infinitate de trupuri inclusiv in forma animala), iar invierea merge pe ideea ca exista o infinitate de suflete care isi traiesc viata trupeasca o singura data, dupa care se intorc la Domnul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )