Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra se indreapta catre o criza acuta de personal calificat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra se indreapta catre o criza acuta de personal calificat

Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca, numarul salariatilor si gradul de profesionalizare inregistrand o scadere in ultimii ani, iar acest fenomen s-ar putea accentua in viitor, in conditiile in care datele statistice arata ca numarul locurilor de munca vacante aproape s-a dublat, de la 38. 625 in 2009 la 59. 753 in 2016, potrivit unui studiu efectuat de KeysFin referitor la piata muncii din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra se indreapta catre o criza acuta de personal calificat

Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca, numarul salariatilor si gradul de profesionalizare inregistrand o scadere in ultimii ani, iar acest fenomen s-ar putea accentua in viitor, in conditiile in care datele statistice arata ca numarul locurilor de munca vacante aproape s-a dublat, de la 38. 625 in 2009 la 59. 753 in 2016, potrivit unui studiu efectuat de KeysFin referitor la piata muncii din tara noastra.

Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca (analiza KeysFin)

Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca, este concluzia unei analize KeysFin, care noteaza ca numarul salariatilor si gradul de profesionalizare a inregistrat o scadere in ultimii ani iar numarul de locuri de munca vacante a ajuns la aproape 60. 000 in 2016.

INFOGRAFIE Piata fortei de munca se indreapta catre o criza acuta. Profilul angajatului roman, la 10 ani de la aderarea la UE

Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca,numarul salariatilor si gradul de profesionalizare inregistrand o scadere in ultimii ani, fenomen care s-ar putea accentua in viitor. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat de KeysFin pe baza datelor statistice ale Institutului National de Statistica INS), ale Comisiei Nationale de Prognoza CNP) si ale Eurostat, legate de piata muncii din ultimii 10 ani.

Criza acuta pe piata fortei de munca. Ce zone ar putea fi afectate

O criza acuta pe piata fortei de munca este gata sa inceapa in Romania. Numarul salariatilor si gradul de profesionalizare este intr-o scadere continua in ultimii ani, fenomen ca.

Klemm, despre o posibila vizita a lui Trump in tara noastra: Nu am fost informat de Washington ca ar exista o astfel de vizita, luna aceasta

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca nu a primit informatii potrivit carora presedintele SUA, Donald Trump, ar avea, luna aceasta, o vizita la Bucuresti, potrivit Agerpres. Ambasadorul a afirmat ca este binevenit oricand in tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )