Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tara noastra trebuie sa plateasca 113 milioane euro catre UE si Banca Mondiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra trebuie sa plateasca 113 milioane euro catre UE si Banca Mondiala

Romania trebuie sa plateasca 113 milioane euro, in 2016, catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala, din imprumutul stand-by contractat in 2009, transmite Agerpres, care citeaza datele Ministerului Finantelor Publice MFP). Astfel, cea mai mare parte a sumei trebuie rambursata catre Uniunea Europeana, respectiv 104 milioane euro. Catre Banca Mondiala vor merge 9,1 milioane euro. intreaga suma de 113 milioane euro reprezinta plati de dobanzi si comisioane. continuă pe Ziarul Bursa

in 2016, Romania are de achitat o datorie imensa catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala

Romania trebuie sa plateasca 113 milioane euro, in 2016, catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala, din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor transmise Agerpres de Ministerul Finantelor.

Apple va plati 318 milioane euro in Italia, pentru a scapa de acuzatiile de evaziune fiscala

Apple a negociat indelung cu autoritatile fiscale italiene si a ajuns la un acord pentru a plati 318 milioane euro, in acest fel scapand de acuzatiile de evaziune fiscala. Apple ar fi directionat timp de cinci ani catre filiala irlandeza vanzarile realizate in italia, pentru a nu plati taxe, scrie The Telegraph.

CFR SA atrage circa 700 milioane euro de la Comisia Europeana pentru modernizarea infrastructurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a semnat cu Comisia Europeana patru contracte de finantare in valoare totala de 689 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare, vizand legaturile.

Subsidiara Apple din Italia va plati o amenda de 318 milioane euro pentru evaziune fiscala

Subsidiara italiana a grupului american Apple a acceptat sa plateasca o amenda de 318 milioane de euro in urma unor investigatii demarate in 2013 privind evaziunea fiscala, se arata intr-un articol aparut in publicatia italiana ''La Repubblica '', citat de Agerpres.

Romanie, iti doresc ca in Noul An sa ai oameni care te iubesc si lupta pentru tine!. Mesajele emotionante ale unor romani minunati pentru tara noastra

La capatul unui an greu pentru Romania, Adevarul a provocat cativa romani, din tara si de peste hotare, sa transmita un mesaj tarii lor, asa cum si-ar dori sa fie in anul 2016.

CFR SA atrage aproape 700 milioane euro de la Comisia Europeana pentru modernizarea infrastructurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a semnat contracte de finantare cu Comisia Europeana INEA - Innovation and Networks Executive Agency) pentru patru proiecte feroviare, in valoare totala de 689 milioane de euro, in cadrul Programului Connecting Europe Facility CEF), transmite CFR prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )