Libnet.ro
UNICEF

01:05

Targu Mures: 12 persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier

B1 B1,
Targu Mures: 12 persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier

Douasprezece persoane, printre care si un copil au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism, relateaza Mediafax. in urma impactului, autobuzul a fost. continuă pe B1

Accident grav in Targu Mures. 12 oameni, printre care si un copil, au fost raniti

12 persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism la o intersectie din Targu Mures si a fost proiectat intr-o casa. Ranitii au fost preluati de echipaje.

Accident auto in Targu-Mures: 12 raniti, printre care si un copil.

Un numar de 12 persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism la o intersectie din Targu Mures. Autobuzul a fost proiectat intr-o casa, ranitii fiind preluati de echipaje SMURD, transmite Mediafax. Seful Politiei Rutiere Mures, Lucian Archiudean, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca accidentul s-a produs la intersectia strazilor Secerei si Predeal din Targu Mures, fiind provocat de soferul unui autoturism care nu a oprit la .

Targu Mures: 12 persoane ranite dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism

Un numar de 12 persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism la o intersectie din Targu Mures si a fost proiectat intr-o casa, ranitii fiind preluati de echipaje SMURD, transmite Mediafax.

Accident in Targu-Mures: 12 raniti dupa ce un autoturism a lovit un autobuz.

Un numar de 12 persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism la o intersectie din Targu Mures. Autobuzul a fost proiectat intr-o casa, ranitii fiind preluati de echipaje SMURD, transmite Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Unul din cei doi militari raniti la Cartisoara, internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Targu-Mures

Doi caporali de la Batalionul 814 Tancuri din Turda au fost grav raniti miercuri seara in poligonul de la Cartisoara, judetul Sibiu, in urma unei explozii. Unul dintre militari, aflat in stare foarte grava, a fost transportat cu elicopterul in noaptea de miercuri spre joi la Spitalul de Urgenta din Targu Mures. Starea lui este in continuare critica.

10 adulti si 2 copii au fost raniti in Targu Mures, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de o masina

12 persoane au ajuns la Spitalul de Urgenta din Targu-Mures cu rani usoare dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism. Printre raniti se numara si doi copii. Medicii SMURD ajunsi la fata locului au declarat ca marea majoritate a pasagerilor implicati in accident au suferit doar escoriatii.

Consilierii UDMR din Targu Mures au vorbit si in maghiara la sedinta de Consiliul Local, in semn de protest

Toti consilierii UDMR din Consiliul Local Targu Mures care au luat cuvantul in sedinta de marti au vorbit mai intai in maghiara - si nu doar in romana, ca de obicei - in semn de protest fata de faptul ca o femeie a fost amendata dupa ce a distribuit intr-o piata din oras etichete bilingve pentru produse.

FOTO Fosta baraca SMURD din Targu-Mures - cel mai modern Centru de Instruire al medicilor si asistentilor in situatii de urgenta

Fosta baraca SMURD din Targu-Mures a devenit de astazi cel mai modern centru din Romania de pregatire a medicilor si asistentilor in medicina de urgenta. Dupa doua decenii in care a adapostit Unitatea de Primiri Urgente, baraca gazduieste acum Centrul National de Formare in Asistenta Medicala de Urgenta.

FOTO Fosta baraca SMURD din Targu-Mures - cel mai modern Centru de Instruire a medicilor si asistentilor in situatii de urgenta

Fosta baraca SMURD din Targu-Mures a devenit de astazi cel mai modern centru din Romania de pregatire a medicilor si asistentilor in medicina de urgenta. Dupa doua decenii in care a adapostit Unitatea de Primiri Urgente, baraca gazduieste acum Centrul National de Formare in Asistenta Medicala de Urgenta.

Schimbare de antrenor la ASA Targu Mures: Ioan Sabau revine in fotbal

Eduard Iordanescu si-a reziliat contractul de comun acord cu formatia din Targu Mures, fiind inlocuit cu Ioan Ovidiu Sabau.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )