Libnet.ro
UNICEF

18:30

Targu-Mures, aproape de un miracol in Franta: ce a facut vicecampioana Romaniei la Saint-Etienne

Adevărul Adevărul,
Targu-Mures, aproape de un miracol in Franta: ce a facut vicecampioana Romaniei la Saint-Etienne

Dupa 0-3 in tur, nimeni nu le dadea vreo sansa elevilor lui Vasile Miriuta. Dupa 70 de minute din mansa secunda insa, francezii se uitau ingroziti spre tabela de marcaj, iar publicul era in stare de soc. continuă pe Adevărul

Wizz Air si aeroporturile Cluj-Napoca si Targu-Mures, investigate de CE

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, ca a initiat doua investigatii aprofundate separate, ca sa stabileasca daca masurile adoptate in favoarea Aeroportului International Cluj-Napoca si Aeroportului Transilvania Targu Mures, aflate in proprietatea statului si a transportatorilor aerieni care le utilizeaza in principal Wizz Air), sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat.

ASA Targu Mures - CS Universitatea Craiova, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, scrie Mediafax. ASA Targu.

ASA Targu Mures o invinge pe AS Saint-Etienne, dar e eliminata din Liga Europa

Echipa ASA Targu Mures a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Europa, desi a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia franceza AS Saint-Etienne, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei.

Targu Mures bate St. Etienne, dar paraseste Liga Europa

ASA Tg. Mures a invins pe terenul celor de la St. Etienne, joi seara, in mansa a doua a Turului 3 preliminar al Ligii Europa. Scorul de 2-1 nu a fost suficient pentru a remonta infrangerea cu 3-0 din Romania. La 2-0, romanii erau la un pas de prelungiri insa si-au dat un autogol ca sa fie lucrurile mai simple.

CSU Craiova lovita de un virus misterios la Targu Mures

Antrenorul Sorin Cirtu a explicat la finalul meciului cu ASA Tg. Mures ca echipa sa, CSU Craiova, s-a confruntat cu o situatie neplacuta inaintea partidei de duminica seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )