Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tariceanu: ALDE pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Antena3 Antena3,
Tariceanu: ALDE pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

ALDE pregateste o motiune simpla impotriva ministrului justitiei Raluca Pruna, a anuntat, miercuri, copresedintele formatiunii politice, Calin Popescu Tariceanu, transmite. continuă pe Antena3

ALDE pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

ALDE pregateste o motiune simpla impotriva ministrului justitiei Raluca Pruna, a anuntat, miercuri, copresedintele formatiunii politice, Calin Popescu Tariceanu. Ministrul de justitie s-a descalificat spunand ca drepturile omului sunt un lux. Eu cred ca aici si premierul ar fi trebuit sa reactioneze. O astfel de declaratie in orice tara democratica ar fi dus instantaneu la demiterea ministrului justitiei. ) ALDE va pregati o motiune simpla pe acest subiect, pe justitie, evident, a afirmat Tariceanu, la B1 TV.

Pruna, atacata dur de Tariceanu si Ponta. Presedintele Senatului cere demisia ministrului Justitiei, iar fostul premier o face pe Pruna kaghebista sinistra

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa-i ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, dupa afirmatiile acesteia despre Ordonanta de urgenta privind interceptarile, subliniind ca aceasta trebuie respinsa urgent de Parlament. Un mesaj mai dur la adresa acesteia a avut Victor Ponta care a facut-o kaghebista sinistra pe Pruna.

Tariceanu: Premierul ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, in contextul afirmatiilor acesteia privind.

Calin Popescu-Tariceanu cere demisia ministrului Justitiei

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, in contextul afirmatiilor acesteia privind drepturile omului, transmite Agerpres.

Dragnea, despre declaratiile ministrului Justitiei: Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni/ O dezbatere larga care sa completeze ordonanta privind interceptarile nu poate poate fi evitata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, transmite Agerpres. Despre afirmatiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, Dragnea a spus ca sunt facute cu patima.

Ponta, critici dure la adresa ministrului Justitiei: Gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra

Fostul premier Victor Ponta a scris, luni, ca ministrul Justitiei Raluca Prunca gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra, dupa ministrul a spus ca ordonanta adoptata, vineri, de Executiv privind interceptarile nu restrange drepturi si libertati, ci le face efective.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )