Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu. continuă pe B1

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Si Clinton a fost audiat cand era presedinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca toti cei chemati la Parlament pentru audieri trebuie sa vina, dand in acest sens exemplul presedintelui american Bill Clinton, care a fost audiat de Senatul SUA in timp de era sef al statului. El a adaugat ca Liviu Dragnea, desi condamnat penal pentru fraude la referedumul din 2012, nu are niciun impediment legal sa conduca o comisie parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza News. ro.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Toti suntem egali in fata legii. El l-a dat ca exemplu pe Bill Clinton

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca toti cei chemati la Parlament pentru audieri au obligatia sa vina, intrucat toti suntem egali in fata legii. El a dat exemplul presedintelui american Bill Clinton, care a fost audiat de Senatul SUA in timp de era sef al statului.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Si Clinton a fost audiat cand era presedinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca.

Turcan: Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 este un subiect nascocit de PSD pentru a parazita agenda publica; o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan afirma despre comisia de ancheta parlamentara PSD-ALDE privind alegerile prezidentiale din 2009 ca este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu pentru a parazita agenda publica si ca de fapt este vizata sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Este planul B la incercarea de a demite seful DNA cu mana ministrului Justitiei, spune Turcan.

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Infiintarea comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 va fi votata miercurea viitoare de plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. El a afirmat ca Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, ar urma sa fie chemata sa dea explicatii in fata acestei comisii.

Un scrutin anchetat dupa opt ani: Pe cine vaneaza, de fapt, comisia de ancheta privind alegerile din 2009, condusa de Liviu Dragnea

Conducerea Parlamentului a extins obiectivele comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, in conditiile in care forul ar urma sa fie condus de Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Liviu Dragnea, despre obiectivele comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009: Vrem sa vedem daca anumite persoane sau institutii au influentat rezultatul alegerilor(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit joi despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Seful PSD a sustinut ca Parlamentul trebuie sa reactioneze in urma dezvaluirilor referitoare la.

Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Parlamentarii au decis infiintarea unei comisii de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea si Maior, chemati sa dea explicatii

Parlamentarii au decis infiintarea unei comisii de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Decizia a fost luata cu scandal, deoarece PNL, USR si, evident, PMP s-au opus. La audieri ar urma sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )