Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tariceanu, scrisoare catre PNL: Cere refacerea USL. Sunt revoltat de atitudinea lui Antonescu

Antena3 Antena3,
Tariceanu, scrisoare catre PNL: Cere refacerea USL. Sunt revoltat de atitudinea lui Antonescu

Calin Popescu-Tariceanu, demisionat din PNL, a trimis o scrisoare liberalilor in care cere organizarea unui congres in PNL, imediat dupa alegerile din 25 mai. De asemenea, Tariceanu spune ca este revoltat de. continuă pe Antena3

Ponta, despre refacerea USL: Sunt toate sansele din lume

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri in Targu Jiu ca sunt toate sansele din lume sa fie refacuta USL, ca raspuns la afirmatiile liderului PNL Crin Antonescu, potrivit carora aceia care nu sunt azi cu PSD trebuie sa faca tot ce se poate ca PSD sa nu puna mana and si pe Pre and sedintie.

Calin Popescu Tariceanu cere refacerea Uniunii Social Liberale

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, cere refacerea Uniunii Social Liberale USL), relateazaB1 TV. intr-o scrisoare adresata liberalilor, Tariceanu afirma ca in PNL nu mai exista.

PNL cere in instanta interzicerea folosirii denumirii USL in campania electorala

PNL cere in instanta interzicerea folosirii denumirii USL in campania electorala pentru europarlamentare. Decizia a fost luata de staff-ul de campanie al liberalilor. in primul rand, liberalii vor actiona la.

Antonescu: Un USL fara PNL este un USL contrafacut

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a acuzat, ieri, pe liderii PSD ca folosesc simbolurile contrafacute ale Uniunii Social Liberale, dupa destramarea acesteia, informeaza Agerpres. Domnia sa a declarat, la Botosani, ca nu crede in refacerea USL, iar utilizarea sintagmei USL traieste in campania electorala pentru europarlamentare ascunde frica PSD de a candida sub propria identitate, la fel cum a facut PDL in 2012.

PNL va contesta folosirea de catre PSD a denumirii USL pe materialele de campanie

Deputatul liberal Alina Gorghiu a declarat astazi ca PNL va contesta la Birourile Electorale Judetene folosirea de catre PSD a acronimului USL pe materialele de campanie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )