Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu va sesiza CCR cu privire la un conflict juridic intre Guvern si Ministerul Public

România Liberă România Liberă,
Tariceanu va sesiza CCR cu privire la un conflict juridic intre Guvern si Ministerul Public

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a decis sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvernul Romaniei si Ministerul Public, prin Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al Senatului. continuă pe România Liberă

Tariceanu sesizeaza CCR privind un conflict juridic intre Guvern si DNA care ancheteaza adoptarea OUG 13

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a decis sesizarea Curtii Constitutionale in vederea constatarii existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Ministerul Public prin DNA, generat de demersurile.

Tariceanu sesizeaza CCR privind un conflict juridic intre Guvern si DNA care ancheteaza adoptarea ordonantei care modifica legislatia penala

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a decis sesizarea Curtii Constitutionale in vederea constatarii existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Ministerul Public prin DNA, generat de demersurile procurorilor anticoruptie de anchetare a circumstantelor in care a fost elaborat proiectul de ordonanta de urgenta care modifica legislatia penala.

Tariceanu sesizeaza Curtea Constitutionala privind existenta unui conflict juridic intre Guvern si DNA

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in vederea constatarii existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvernul Romaniei si Ministerul Public, prin Directia Nationala Anticoruptie, componenta a autoritatii judecatoresti, dupa ce DNA a deschis o ancheta legata de aprobarea OUG 13/2017, se arata intr-un comunicat de presa.

CCR: Nu exista conflict juridic intre puterea judecatoreasca si cea executiva, nici Guvern-Parlament legat de OUG 13

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea judecatoreasca si cea executiva si nici intre Parlament si guvern, in legatura cu adoptarea OUG 13, conform News. ro .

Calin Popescu Tariceanu sesizeaza CCR cu privire la un conflict intre Guvern si Ministerul Public

Calin Popescu-Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Ministerul Public, prin DNA. 'Presedintele Senatului, Calin.

CCR, dupa analiza sesizarilor lui Klaus Iohannis si CSM privind OUG 13: Nu exista conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu exista conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului, informeaza Agerpres. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a anuntat, la finalul sedintei de miercuri, ca s-a constatat ca nu exista conflict nici intre autoritatea judecatoreasca si Guvern si nici intre Parlament si Guvern.

Curtea Constitutionala a respins sesizarile presedintelui Iohannis si a CSM privind ordonanta de urgenta: Guvernul nu a comis un conflict juridic

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea judecatoreasca si cea executiva si nici intre Parlament si guvern, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )