Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tarifele Antena 3 pentru campania electorala puse la dispozitia tuturor competitorilor din alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Tarifele Antena 3 pentru campania electorala puse la dispozitia tuturor competitorilor din alegerile europarlamentare

Conform principiilor de desfasurare a campaniei electorale pentru alegerea europarlamentarilor, prin intermediul serviciilor media audiovizuale, punem la dispozitie tuturor competitorilor din alegerile. continuă pe Antena3

5 mize pentru campania electorala din mai

Incepe, asadar, o noua campanie electorala, pentru alegerile europene de data asta. La precedentele alegeri europene, in Romania, au venit la vot 29% si, respectiv 28% dintre romani, deci nu avem motive sa credem ca acum va fi alta cifra.

Martin Schulz: Sunt putin surprins de agresivitatea si ostilitatea presedintelui Basescu la adresa mea. Poate face poate parte din campania electorala

Candidatul socialistilor europeni la presedintia viitoarei Comisii Europene, Martin Schulz, s-a declarat surprins, intr-un interviu pentru Agerpres, de agresivitatea si ostilitatea presedintelui Traian Basescu la adresa sa, spunand ca in spatele recentelor observatii ale sefului statului s-ar afla un joc politic ce face parte din campania electorala.

Campania electorala: cu cat ii taxeaza televiziunile pe competitorii la europarlamentare

Televiziunea de stiri B1 TV ii taxeaza pe competitorii electorali in campania pentru europarlamentare cu sume cuprinse intre 300 si 6. 000 de euro, in timp ce postul concurent Digi 24 nu percepe tarife in aceasta campanie. Celelalte televiziuni de.

A inceput campania electorala: se reiau lucrarile la Autostrada Transilvania

Ordinul de incepere a lucrarilor pentru sectiunea Gilau-Nadaselu a Autostrazii Transilvania a fost emis in data de 7 aprilie, dar anuntul a fost facut abia astazi de presedintele PSD Cluj. Contractul a fost semnat anul trecut cu asocierea Spedition UMB-Tehnostrade, firme detinute de Dorinel Umbrarescu, insa inceperea lucrarilor a fost amanata din lipsa de fonduri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )