Libnet.ro
UNICEF

01:05

TAROM modifica orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, incepand cu 15 septembrie

Adevărul Adevărul,
TAROM modifica orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, incepand cu 15 septembrie

Compania TAROM va modifica, in perioada 15 septembrie-15 octombrie 2014, orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, din cauza lucrarilor de reparatii la echipamentele folosite pentru efectuarea procedurilor de aterizare. continuă pe Adevărul

Ponta si Dragnea sunt asteptati la Satu Mare la predarea microbuzelor scolare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor veni in acest weekend la Satu Mare pentru a lua parte la ceremonia de predare a primului lot de 15 microbuze scolare care vor ajunge la scolile din tot atatea localitati. Cei doi vor participa si la Zilele Orasului Negresti Oas.

Un politist din Satu Mare si-a transformat propria gospodarie intr-un adevarat muzeu etnografic

Un politist din comuna Craidorolt, judetul Satu Mare, si-a transformat propria gospodarie intr-un muzeu etnografic. Barbatul a adunat de-a lungul timpului, intr-o casa veche de peste 100 de ani din curtea casei, in jur de 1. 000 de obiecte vechi.

Perchezitii in Satu Mare, Salaj si Bucuresti. Grupare care aducea droguri din Italia, destructurata

Procurorii DIICOT din Satu Mare, sprijiniti de politisti si jandarmi, au efectuat miercuri, 20 august, 22 de perchezitii in judetele Satu Mare, Salaj si in municipiul Bucuresti, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in traficul international de droguri de risc, pe ruta Italia - Romania.

FOTO Perchezitii la traficanti de droguri din Bucuresti, Salaj si Satu Mare. 22 de persoane duse la audieri

Actiune de amploare a politistilor si procurorilor DIICOT, in Satu Mare, Salaj, cat si in capitala. Miercuri au fost facute nu mai putin de 22 de perchezitii domiciliare la suspecti de trafic de droguri, in timpul carora au fost gasite doua culturi de cannabis, precum si mai multe substante de risc. 22 de persoane au fost duse la audieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )