Libnet.ro
UNICEF

01:05

TAROM reia, marti, zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
TAROM reia, marti, zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles

TAROM reia partial, marti, zborurile cu destinatia Bruxelles, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, la doua saptamani de la atentatele teroriste. continuă pe România Liberă

TAROM va relua de marti zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles (VIDEO)

Compania TAROM va relua incepand de marti zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles, informeaza B1 TV. incepand din 5 aprilie reluam operarea catre aeroportul Zaventem.

TAROM reia din 5 aprilie zborurile catre aeroportul Zaventem-Bruxelles

Zborurile companiei TAROM cu destinatia Bruxelles vor fi reluate, partial, de marti, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, informeaza, luni, operatorul aerian.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles, redeschis la 12 zile dupa atentate: La cererea politiei, au fost decise masuri de securitate suplimentare

Aeroportul international din Bruxelles, Zaventem, va fi redeschis duminica, la 12 zile de la atentatele revendicate de jihadistii din gruparea Statul Islamic. Aeroportul va functiona insa partial, cu doar.

Tarom va relua zborurile catre Bruxelles, incepand cu data de 5 aprilie

Tarom va relua zborurile, partial, catre Bruxelles, aeroportul Zaventem, in data de 5 aprilie ca urmare a redeschiderii aeroportului, dupa atentatele teroriste din urma cu doua saptamani, a anuntat luni compania aeriana de stat.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles ramane inchis sambata, la 10 zile de la atentate

Autoritatile belgiene nu vor redeschide nici sambata aeroportul Zaventem din Bruxelles, relateaza Associated Press, iar principala cauza pare a fi reprezentata de negocierile dintre guvernul belgian si sindicatele de politie in vederea asigurarii unei securitati sporite in cadrul aeroportului.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles va fi redeschis partial duminica

Aeroportul international din Bruxelles urmeaza sa fie redeschis partial duminica, la 12 zile dupa atentatele din capitala belgiana, cu trei zboruri operate de compania Brussels Airlines. Anuntul a fost facut sambata de presedintele-director general Arnaud Feist, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Tarom reia zborurile catre Bruxelles din 5 aprilie, dar cu restrictii

Compania Tarom a anuntat ca din 5 aprilie va relua, partial, zboruile catre Bruxelles, dupa ce aeroportul Zaventem a fost redeschis traficului aerian.

Zborurile Tarom spre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, redirectionate catre aeroportul din Bruges

Zborurile Tarom spre si dinspre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, vor fi redirectionate catre Aeroportul Ostende Bruges, care este situat la 110 kilometri de Bruxelles, informeaza vineri, compania intr-un comunicat de presa.

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi

Aeroportul international din Bruxelles a fost redeschis astazi, la 12 zile dupa atentatele din capitala Belgiei, transmite Reuters.

Aeroportul International din Bruxelles va fi redeschis azi, la capacitate redusa

Aeroportul International din Bruxelles va fi redeschis in dupa-amiaza zilei de azi, dupa ce la 22 martie fusese inchis, din cauza atentatelor teroriste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )