Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tata si star la Hollywood: cum se descurca cei mai cunoscuti 10 barbati in postura de parinte

Adevărul Adevărul,
Tata si star la Hollywood: cum se descurca cei mai cunoscuti 10 barbati in postura de parinte

A fi tata si star la Hollywood reprezinta una dintre cele mai grele meserii pentru unii dintre cei mai cunoscuti barbati din lume. De Ziua Tatalui, sarbatorita anul acesta in SUA pe 15 iunie, nume precum Brad Pitt, Elton John sau Matthew McConaughey vorbesc despre placerile si obstacolele posturii de tata. continuă pe Adevărul

Tata si star la Hollywood: cum se descurca cei mai cunoscuti 10 barbati in aceasta postura

A fi tata si star la Hollywood reprezinta una dintre cele mai grele meserii pentru unii dintre cei mai cunoscuti barbati din lume. De Ziua Tatalui, nume precum Brad Pitt, Elton John sau Matthew McConaughey vorbesc despre placerile si obstacolele posturii de tata.

SUA: San Jose, orasul cu cei mai fericiti angajati (sondaj)

Localitatea San Jose din statul american California, cunoscuta drept centru tehnologic global, este orasul cu cei mai fericiti angajati din SUA, releva concluziile unui clasament realizat de site-ul de recrutare Glassdoor dupa intervievarea a peste 500 de mii de persoane dintre cele mai mari 50 de zone metropolitane, scrie MarketWatch.

San Jose este orasul american cu cei mai fericiti angajati. New York, pe locul 28

San Jose California, cunoscut ca centru tehnologic global, este orasul cu cei mai fericiti angajati din SUA, potrivit unui clasament realizat de site-ul de recrutare Glassdoor prin intervievarea a peste 500. 000 de persoane dintre cele mai mari 50 de.

Peste 370 de soferi au ramas fara permise, cei mai multi pentru ca au condus cu viteza

Peste 370 de soferi au ramas fara permise, sambata, iar alti peste 5. 400 au fost amendati, cei mai multi pentru ca au condus cu viteza, pentru ca au depasit neregulamentar sau pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Unde traiesc cei mai fericiti angajati din SUA

San Jose California, cunoscut ca centru tehnologic global, este orasul cu cei mai fericiti angajati din SUA, potrivit unui clasament realizat de site-ul de recrutare Glassdoor prin intervievarea a peste 500. 000 de.

Razie a Politiei Romane pe drumurile cu trafic intens: Aproape 350 de soferi au ramas fara permis, cei mai multi din cauza vitezei excesive

Politistii de la Rutiera au lasat fara permise auto aproape 350 de soferi si au amendat 7. 000 de persoane, cei mai multi fiind prinsi conducand cu viteza mare, anunta Politia Romana. Cele mai multe amenz.

Copiii romani, cei mai saraci din Uniunea Europeana

In Romania si Bulgaria traiesc cei mai multi copii saraci din intreaga Uniune Europeana, arata un raport lansat, joi, de Salvati Copiii, pe baza datelor Eurostat. 52,2% dintre copiii romani prezinta risc de saracie si excluz .

Cei mai buni elevi din Sinaia, premiati in atmosfera de film american

Devenita deja o traditie, Gala Academiei Sinaia este organizata, si in acest an, pentru a rasplati cei mai buni elevi si sportivi din oras. Tema editiei din acest este atmosfera filmelor americane - New York Nights, la petrecere fiind invitati si turistii si localnicii.

Cei mai importanti jucatori care vor lipsi de la Cupa Mondiala din Brazilia

La fiecare patru ani, cei mai buni jucatori ai planetei isi dau intalnire la Cupa Mondiala si se lupta pentru cel mai important trofeu din lumea fotbalului. Din diferite motive insa, unii dintre ei privesc.

Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi impartiti in doua categorii: cei care furnizeaza energie organelor slabite si cei care absorb energiile negative dintru corp, curatand zonele bolnave si pregatindu-le pentru un circuit energetic sanatos,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )