Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tatal lui Ionut spune ca de vina pentru moartea acestuia sunt cainii.

România Liberă România Liberă,
Tatal lui Ionut spune ca de vina pentru moartea acestuia sunt cainii.

Tatal lui Ionut Anghel a declarat, joi, la iesirea de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca de vina pentru moartea fiului sau sunt cainii, precizand ca nu are niciun semn de intrebare in acest sens, transmite Mediafax. Valentin Anghel a spus ca nu a vazut la Parchet imagini care ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei in 2 septembrie, inainte ca baietelul sa fie gasit mort. Intrebat cum comenteaza speculatiile referitoare la faptul ca Ionut nu ar fi . continuă pe România Liberă

Tatal lui Ionut Anghel este convins ca maidanezii sunt de vina pentru moartea fiului sau

Tatal copilului ucis de maidanezi in Bucuresti, Valentin Anghel, a declarat, joi, la iesirea de la Parchetul inalteiCurti de Casatie si Justitie, ca este sigur ca vina pentru moartea copilului sau o.

Tatal lui Ionut Anghel a venit la Parchetul instantei supreme.

Tatal lui Ionut Anghel s-a prezentat, joi, la Parchetul instantei supreme, el declarand ca a venit sa vada ce date noi sunt in ancheta privind imprejurarile in care a murit fiul lui, in 2 septembrie, in apropierea Parcului Tei din Capitala, transmite Mediafax. Intrebat, la intrarea in Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, daca stie ca au aparut date noi in ancheta, Valentin Anghel a spus ca a venit sa vada despre ce este vorba. Ionut Anghel, in varsta de patru ani, a murit in 2 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )