Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tataru: Mai avem vreo trei saptamani de urcat O eventuala relaxare a restrictiilor, dupa 15-20 mai sau 1 iunie

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Mai avem vreo trei saptamani de urcat O eventuala relaxare a restrictiilor, dupa 15-20 mai sau 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, la Galati, in contextul pandemiei de coronavirus, ca o eventuala relaxare a masurilor impuse ar putea aparea dupa 15-20 mai sau 1 iunie, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Pastram precautiile si pastram distanta, mai avem inca vreo trei saptamani de urcat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, mentionand ca inchiderea cimitirelor a fost necesara din perspectiva distantarii sociale. Mai avem inca vreo trei saptamani de urcat, a spus el, referindu-se la numarul cazurilor de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, despre criza Covid-19: Mai avem vreo trei saptamani de urcat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, la Galati, ca in continuare trebuie pastrate precautiile si distantarea sociala.

Ministrul Sanatatii mai estimeaza inca vreo trei saptamani de urcat privind infectarile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, ment.

Coronavirus in Romania: Bilantul oficial al deceselor a ajuns la 331, cel al cazurilor la 6.663 Spitalul din Focsani intra sub comanda militara

Alte 17 decese din cauza coronavirusului au fost anuntate luni in Romania, numarul victimelor ajungand la 331. De asemenea, bilantul imbolnavirilor in tara noastra a urcat la 6. 633, potrivit datelor difuzate de Grupul de Comunicare Strategica. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet UPDATE - Situatia din 13 aprilie ----------22. 42 Al patrulea caz de Covid-19 la Ministerul Justitiei20. 06 Alte 13 decese anuntate. Bilantul mortilor urca la 33119. 49 GRAFICE Raport saptamanal despre coronavirus in Romania: Aproape jumatate dintre cei decedati aveau afectiuni cardiovasculare 65% din decese au fost la barbati19. 21 Nelu Tataru: Mai avem vreo trei saptamani de urcat O eventuala relaxare a restrictiilor, dupa 15-20 mai sau 1 iunie19. 14 Targu Frumos: Preot si dascal din comunitatea lipovenilor, confirmati cu noul COVID-19, dupa molifta17. 47 Tataru spune ca nu se testeaza la capacitate maxima pentru ca nu toate echipele au aceeasi pregatire.

Nelu Tataru afirma ca trebuie pastrate precautiile si distanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, mentionand ca inchiderea cimitirelor a fost necesara din perspectiva distantarii sociale. Mai avem inca vreo trei saptamani de urcat, a spus el, referindu-se la numarul cazurilor de coronavirus.

Coronavirus: Italia raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele trei saptamani

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19. 899 de morti in Italia, cu 431 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 156. Este cel mai mic numar de morti raportat intr-o singura zi, din ultimele trei saptamani 19 martie).

Miracolul din viata sotilor care au invins coronavirusul dupa chinuri groaznice: Magnolia din curtea noastra ne-a asteptat trei saptamani in floare

Medicul nefrolog Mihai Ardeleanu s-a infectat cu COVID-19 in Spitalul Suceava, dupa care si-a infectat sotia, profesor la Universitatea Stefan cel Mare. Cei doi au fost internati in spital timp de trei saptamani. Dupa o lupta grea cu boala ingrozitoare. Sanda Ardeleanu a povestit pas cu pas drumul pe care l-a parcurs de la infectare, la vindecare.

Hunedoara: Un bebelus de trei saptamani si mama sa, depistati cu coronavirus

Un bebelus de trei saptamani si mama sa, din judetul Hunedoara, au fost depistati pozitiv la testul pentru COVID-19 si vor fi internati, duminica, la Maternitatea Bega din Timisoara, copilul fiind nascut pe 28 martie la Maternitatea Odobescu, din acelasi oras.

Raed Arafat: Mai avem putin pana trecem hopul. Dupa Paste vom face o evaluare a situatiei

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca imediat dupa Paste se va face o analiza a situatiei privind pandemia de coronavirus din Romania si, in functie de rezultat, masurile vor viza o relaxare sau o continuare a restrictiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )