Libnet.ro
UNICEF

06:00

Taxa pe apa de ploaie ar putea fi din nou platita de severineni daca Primaria pierde procesul cu SECOM SA

Adevărul Adevărul,
Taxa pe apa de ploaie ar putea fi din nou platita de severineni daca Primaria pierde procesul cu SECOM SA

Taxa pe apa de ploaie continua sa ramana motiv de galceava la Turnu Severin. Desi in 2015, Consiliul Local a votat pentru eliminarea acestei taxe, furnizorul de servicii apa-canal, SECOM SA, nu s-a conformat si a dat primaria in judecata. Culmea este insa ca tocmai Primaria Drobeta Turnu Severin este actionarul majoritar la SECOM SA. continuă pe Adevărul

Catalin Crisan, din nou indragostit. Cantaretul este pregatit sa mearga din nou in fata altarului

Catalin Crisan este pregatit sa calce din nou in fata altarului. Dupa doua casatorii esuate, cantaretul a intalnit din nou dragostea. Artistul are o relatie de mai bine de un an,.

PSD si ALDE pun din nou stapanire pe companiile de stat

Partidul Uniunea Salvati Romania avertizeaza ca mai multe companii de stat, printre care Tarom si CEC Bank, risca sa ajunga din nou sub controlul direct politic al PSD si ALDE, prin excluderea lor de pe lista firmelor obligate sa respecte regulile de transparenta in guvernanta corporativa.

Catalin Radulescu, poreclit deputatul mitraliera, s-a facut din nou de ras, dupa ce a incercat sa agate o tanara pe Facebook

Catalin Radulescu, supranumit deputatul mitraliera in urma declaratiilor sale controversate, loveste din nou. Politicianul a incercat sa o agate pe Facebook pe Liliana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )