Libnet.ro
UNICEF

08:00

Taxele locale pot fi achitate la Cluj-Napoca utilizand telefonul mobil

Adevărul Adevărul,
Taxele locale pot fi achitate la Cluj-Napoca utilizand telefonul mobil

Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia cetatenilor posibilitatea de a-si achita impozitele si taxele locale prin dispozitive mobile. Clujenii vor primi un cod QR, astfel incat, printr-o simpla scanare cu un smartphone sau cu o tableta, cetatenii sa poata achita online taxele si impozitele. continuă pe Adevărul

Dezbatere: cum va sprijini Primaria Cluj-Napoca antreprenorii

Tinerii antreprenori si studentii cu initiativa sunt chemati sunt chemati la dezbaterea privind modalitatea in care va fi incadrat antreprenoriat in strategia de dezvoltare a orasului Cluj-Napoca pentru perioada 2014-2020. Evenimentul are loc joi in sala de sticla a Primariei, de la 11.

Partidul extremist Jobbik din Ungaria a infiintat o filiala la Cluj

Partidul Jobbik din Ungaria a deschis o filiala la Cluj-Napoca, scopul principal fiind de a comunica problemele minoritatii maghiare din Romania catre Ungaria.

Cine este autorul jocurilor de noroc cu taxele locale

O modificare legislativa care prevede plafonarea a 12 taxe locale, operata de Parlament, la initiativa expremierului Zinaida Greceanai va afecta bugetele a zeci de primarii din tara. Expertii sustin ca deputatii au ignorat principiul autonomiei locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )