Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau si Mirza s-au calificat in semifinale la Australian Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tecau si Mirza s-au calificat in semifinale la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Wall-Street Ro

Tenis: Perechea Tecau/Mirza s-a calificat in semifinale al Australian Open

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu mixt de la Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Tecau si Mirza au invins,.

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si .

Tabolu semifinale Australian Open

Apasati aici pentru a vedea tabolul final al semifinalelor Australian Open, atat la masculin, cat si la feminin. Acolo sunt si rezultatele complete din sferturile de finala, dar si programul semifinalelor, care incep de joi dimineata.

Horia Tecau tinteste un nou titlu la dublu mixt, la Australian Open. Romanul poate da in sferturi peste un fost coleg

Horia Tecau si indianca Sania Mirza s-au calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open, acolo unde romanul s-ar putea duela cu un fost coechipier cu care a jucat la dublu masculin in 2013.

Roger Federer l-a invins pe Murray si s-a calificat in semifinale la Australian Open

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in semifinale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. El l-a invins pe britanicul Andy Murray, favoritul.

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Horia Tecau a ajuns in semifinale la Australian Open!

Simona Halep a iesit din sferturi, insa mai exista un roman in competitie. Tecau s-a calificat in semifinale la dublu mixt, alaturi de indianca Sania Mirza.

Roger Federer l-a invins pe Andy Murray si s-a calificat in semifinale la Australian Open

Pentru a 11-a oara la rand, Roger Federer va juca in semifinale la Australian Open, primul turneu de Grand Slam ala anului. Fostul lider mondial a confirmat forma foarte buna aratata pana acum la Melbourne si a.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Azi LIVE Nadal - Federer in semifinale la Australian Open (10:30)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri de la ora 10:30, meciul dintre Rafael Nadal si Roger Federer din semifinalele turneului de la Australian Open.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )