Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau premiat cu un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase-Tiriac

România Liberă România Liberă,
Tecau premiat cu un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase-Tiriac

Horia Tecau a primit un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, romanul fiind singurul jucator care a castigat de trei ori openul de tenis de la Bucuresti. El a primit un trofeu creat de artistul Ioan Nemtoi. continuă pe România Liberă

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai.

Surse: Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la partialele din 25 mai

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai, au precizat, vineri, surse social-democrate,.

AstraZeneca refuza oferta de preluare din partea Pfizer

Firma de medicamente AstraZeneca a refuzat oferta de preluare din partea Pfizer, producatorul Viagra, care a facut o oferta ce echivala cu 50 de lire sterline pe actiune, evaluaand astfel compania la 63 de miliarde.

Gabriela Szabo candideaza din partea PSD pentru un loc de deputat in Ilfov

Gabriela Szabo si-a lansat oficial candidatura pentru functia de deputat intr-un colegiu din Ilfov. La eveniment au venit sa o sustina premierul Victor Ponta si ministrii social-democrati, care s-au declarat.

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )