Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tecau si Rojer, inca un motiv de optimism inainte de Roland Garros: calificare rapida pentru cei doi la Nisa

Adevărul Adevărul,
Tecau si Rojer, inca un motiv de optimism inainte de Roland Garros: calificare rapida pentru cei doi la Nisa

Perechea romano-olandeza a obtinut o serie de rezultate excelente in ultimele luni, iar trendul poate continua si la French Open. continuă pe Adevărul

Novak Djokovic, pur si simplu prea bun - Urmeaza momentul adevarului: Se va impune in sfarsit la Roland Garros?

Anul 2015 este, cel putin pana in acest moment, unul incredibil pentru Novak Djokovic. Stapan pe sine chiar si in rarele momente in care jocul nu ii iese perfect, sarbul a castigat toate turneele importante la care a participat, spulberandu-si rivalii. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului singurul turneu major care ii lipseste din palmares), ne revine in minte o intrebare: va castiga anul acesta Nole pe zgura pariziana?.

Graba strica treaba, dar nu si sansele la Roland Garros: tabloul infrangerii Simonei in semifinalele la Roma

Din multe puncte de vedere, Roma e un turneu cu multe plusuri pentru Simona Halep, o pregatire aproape ideala pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. A stat mult pe teren, a castigat cateva meciuri mai mult decat convingator, a jucat si dublu, a facut ajustari si, mai mult decat evident, a crescut in confort pe zgura - toate astea, la timp pentru Roland Garros. Dar, in acelasi timp, a si pierdut primul meci cu adevarat solicitant care i-a iesit in cale, a cazut prada nerabdarii si emotiilor si a aratat ca inca mai trebuie sa lucreze la cum gestioneaza meciurile de acest tip.

Simona Halep priveste spre Roland Garros

Tabolul principal de la Roland Garros incepe pe 25 mai, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul 3 in cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului. Ea este increzatoare in sansele sale.

Turneul de la Roma: Perechea Tecau/Rojer a pierdut in sferturile probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul Pablo Cuevas Uruguay)/David Marrero Spania) a pierdut in sferturile probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )