Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tecau si Rojer s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal

Adevărul Adevărul,
Tecau si Rojer s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a castigat, joi, cu scorul de 7-6 3), 6-3, partida disputata cu echipa Fabio Fognini/Tommy Robredo Italia/Spania), obtinand calificarea in sferturile turneului de la Montreal. continuă pe Adevărul

Serena Williams s-a calificat si ea in sferturile de finala ale Rogers Cup

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovici, locul 16 WTA si cap de serie numarul 16.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie ziare. com. Jucatoarea romanca a invins-o in optimi pe Angelique Kerger, cu scor 6-3, 5-7, 6-4, intr-un meci.

Halep la Toronto: Simona o intalneste azi pe Angieszka Radwanska, in sferturile de finala ale Rogers Cup. La ce ora e meciul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, azi cu sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA si cap de serie numarul 6, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie Agerpres. Romanca a invins-o in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4, pe sarboaica Jelena.

Perechea Raluca Olaru - Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la Toronto

Raluca Olaru si Irina Begu se simt foarte bine impreuna si reusesc sa faca o figura frumoasa la turneele la care participa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )