Libnet.ro
UNICEF

20:30

Telekom Romania lanseaza o oferta speciala pentru clientii care isi porteaza numarul in reteaua T

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom Romania lanseaza o oferta speciala pentru clientii care isi porteaza numarul in reteaua T

Telekom Romania lanseaza un nou pachet promotional adresat clientilor de Voce mobila care doresc sa isi porteze numarul in reteaua Telekom: la activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona. continuă pe Wall-Street Ro

Portarea la Telekom iti aduce trei gadgeturi la doar 100 de lei: Ce mai cuprinde oferta

Telekom Romania lanseaza o oferta speciala pentru clientii care isi porteaza numarul in reteaua sa. Clientii au posibilitatea de a achizitiona la portare trei dispozitive la pretul special de 99 lei. La activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona trei dispozitive, doua telefoane si o tableta, [].

EXCLUSIV Greva japoneza la Telekom Romania impotriva schimbarii modului de salarizare pentru angajatii din magazine

Telekom Romania va implementa de la 1 aprilie 2015 un proces de aliniere salariala pentru angajatii din magazine care va schimba structura veniturilor totale astfel: salariul de baza fix se reduce de la 85% la 65%, iar comisionul de vanzari creste de la 15% la 35%, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Cei care nu sunt de acord sunt concediati de la 1 iulie 2015, urmand sa primeasca compensatii. Astfel, unii angajati au intrat vineri in greva japoneza considerand ca aceasta este o masura abuziva de reducerere a salariilor. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Telekom sustin ca masura va duce la cresterea venitului total lunar pentru noua din zece angajati din magazine, in conditiile atingerii obiectivelor de vanzari. Vezi in articol ce pachet de beneficii au primit angajatii Telekom in acest an si ce crestere salariala va fi introdusa incepand cu 1 mai 2015.

NBG amana oferta secundara pentru actiunile Finansbank

National Bank of Greece SA NBG), cea mai mare banca elena, a decis sa amane oferta publica secundara de vanzare a actiunilor subsidiarei sale din Turcia, Finansbank, din cauza temerilor ca suma obtinuta va fi mai scazuta decat estima, conform unei surse din cadrul Fondului de Stabilitate Financiara al Greciei HFSF), citata de Reuters.

Bucurestiul, un oras neprietenos cu biciclistii: doar 6 km de piste, nesiguranta maxima pentru cei care se aventureaza pe doua roti in trafic

Bucurestiul are 5,97 km de piste pentru biciclete, iar acestea nu sunt sigure pentru biciclisti, potrivit raportului Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alernativ in Romania OPTAR) pe anul 2015. In plus, biciclistii reclama lipsa altor facilitati care sa incurajeze bucurestenii sa pedaleze: rasteluri sigure pentru biciclete, accesul zilnic la metrou, noduri intermodale care sa permita transferul de la bicicleta la un alt mijloc de transport si invers.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )