Libnet.ro
UNICEF

20:30

Telenovela tiganeasca in Galati: O fata de 16 ani si-a parasit sotul si a fugit cu un baiat

B1 B1,
Telenovela tiganeasca in Galati: O fata de 16 ani si-a parasit sotul si a fugit cu un baiat

In cea mai mare comunitate de tigani din Galati, Dana, o tanara de 16 ani, si-a parasit sotul si a fugit in lume cu Cezar, un baiat sarac de care s-a indragostit. Cei doi tineri. continuă pe B1

Semnal de alarma: o treime dintre tinerii de 15-16 ani au fumat cel putin o data in ultimele 30 de zile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut un apel, luni, catre parlamentari, cerandu-le sa dea dovada de responsabilitate si sa opreasca schilodirea legii anti-fumat, in conditiile in care studiile releva ca unul din trei tineri cu varste cuprinse intre 15 si 16 ani, adica 200. 000 de copii, au fumat cel putin o data in ultimele 30 de zile.

STUDIU Fumatul si consumul de alcool fac ravagii in randul adolescentilor romani de 16 ani

Peste jumatate din adolescentii romani de 16 ani consuma tutun in timp ce 78% din acestia beau alcool. Datele, care ii ingrijoreaza pe specialisti, se desprind din cel mai recent studiu ESPAD, prezentat de Agentia Nationala Antidrog. Consumul de canabis in randul elevilor de 16 ani din Romania este de doua ori mai mic fata de media europeana.

Un preot declarat rapit la politie a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani

Un preot catolic, care fusese declarat la politie ca fiind rapit, a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani. Cazul controversat a avut loc in Puruandiro, Mexic, scrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )