Libnet.ro
UNICEF

18:00

Teleorman: Cinci persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

România Liberă România Liberă,
Teleorman: Cinci persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Cinci persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in judetul Teleorman, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, potrivit News. ro. Pompierii au interve pentru scoaterea unui ranit ramas incarcerat. continuă pe România Liberă

Patru persoane grav ranite dupa un accident pe DN1, intre Porumbacu de Jos si Scoreiu / Traficul este blocat

Patru persoane au fost grav ranite in urma unui accident rutier care s-a produs duminica in judetul Sibiu, intre Porumbacu de Jos si Scoreiu, au anuntat oficiali ai IGSU, citati de Agerpres.

inca un accident in zi de Paste: Doua masini s-au ciocnit si cinci persoane au fost ranite!

Cinci persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in judetul Teleorman, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, pompierii intervenind pentru scoaterea unui ranit.

Grav accident in Sibiu. O persoana a murit si trei au fost ranite

Grav accident in judetul Sibiu, pe Drumul National 1. O persoana a murit si trei au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit. Traficul rutier este blocat in acest moment, precieaza.

Panica la metroul din New York, dupa o simpla confuzie. 16 persoane au fost ranite

O panica de proportii s-a produs vineri in interiorul si in apropierea unei statii de metrou din New York dupa ce calatorii au confundat sunetul unui pistol cu electrosocuri cu tiruri de arma.

Incendiu violent intr-un apartament din Gura Humorului. Cinci persoane, printre care un copil, s-au intoxicat cu fum

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, toti locatarii blocului fiind evacuati de catre pompieri. in urma incendiului, cinci persoane, intre ca.

Un mort si 10 raniti intr-un singur accident, petrecut in noaptea de inviere. Doua masini s-au lovit la Visina

Un barbat si-a pierdut viata si alte 10 persoane au ajuns la spital in urma unui accident petrecut in noaptea de inviere, noua echipaje intervenind pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Atac armat intr-un tren din Statele Unite: O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un atac armat intr-un tren din Statele Unite a avut loc vineri dimineata. O persoana a decedat si alte trei au fost grav ranite. Politia a retinut deja un posibil suspect. Incidentul a avut loc.

Tragedie in Sri Lanka: Cel putin 16 oameni au murit si peste 100 de case au fost ingropate dupa prabusirea unui munte de gunoi (VIDEO)

Cel putin 16 oameni au murit si mai mult de o suta de case au fost avariate in capitala Sri Lankai, Colombo. Asta dupa ce un munte de gunoi s-a prabusit peste locuintele oamenilor. Sute de oameni ar putea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )