Libnet.ro
UNICEF

05:00

Teleorman: O fetita de trei ani, disparuta de patru zile dupa ce a fost luata de o viitura

România Liberă România Liberă,
Teleorman: O fetita de trei ani, disparuta de patru zile dupa ce a fost luata de o viitura

Pompierii cauta o fetita in varsta de trei ani, disparuta vineri in apele paraului Dambovnic din judetul Teleorman, copilul ajungand in apa dupa ce caruta in care se afla impreuna cu parintii si fratii sai a fost rasturnata de o viitura. continuă pe România Liberă

Tragedie in Teleorman. O fetita de 3 ani este cautata de pompieri, dupa ce a cazut intr-un parau

Pompierii din Teleorman cauta o fetita in varsta de trei ani, disparuta vineri in apele paraului Dambovnic. Copilul a ajuns in apa dupa ce caruta in care se afla impreuna cu parintii si fratii.

O fetita de 3 ani a fost luata de apele paraului Dambovnic. Pompierii o cauta de patru zile

De patru zile, pompierii teleormaneni cauta trupul unei fetite de 3 ani disparuta, vineri, in apele paraului Dambovnic din localitatea Poeni. Copilul care se afla in caruta, a fost luat de ape in momentul in care parintii au incercat sa traverseze paraul umflat de ploaie.

Primele victime ale iernii: peste 40 de botosaneni au ajuns la spital in ultimele patru zile cu picioarele si mainile rupte

A venit iarna, s-a si aglomerat sectia de ortopedie de la Spitalul Judetean Mavromati. Zeci de botosaneni au venit in ultimele doua saptamani la spital cu fracturi, dupa ce au cazut pe gheata sau polei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )