Libnet.ro
UNICEF

15:30

Televiziunea de casa a PSD anunta ca Victor Ponta pregateste o remaniere. Printre cei vizati ar fi Eugen Teodorovici si Robert Cazanciuc.

Hotnews Hotnews,
 Televiziunea de casa a PSD anunta ca Victor Ponta pregateste o remaniere. Printre cei vizati ar fi Eugen Teodorovici si Robert Cazanciuc.

Victor Ponta pregateste o larga remaniere guvernamentala in urmatoarele saptamani, anunta RomaniaTV, controlata de Sebastian Ghita, fost deputat PSD, o televiziune apropiata de social-democrati si unde premierul a a fost prezent adesea pentru a-si prezenta punctele de vedere si replicile. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Nu m-ar mira daca Victor Ponta va face o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care sa resusciteze guvernul, mergand pana la remaniere, doar din dorinta de a-si salva imaginea.

Alina Gorghiu: Este o strategie gresita, dar nu m-ar mira ca Victor Ponta sa faca o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, nu ar fi surprinsa daca premierul Victor Ponta ar remania guvernul, din datiuni ce tin de imagine, informeaza Agerpres. Cred ca este capabil de.

Finul lui Ponta pregateste o noua lovitura legislatiei penale

Deputatul PSD Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta, vrea ca procurorii sa nu mai poata face recurs in cazul in care inculpatii sunt achitati de prima instanta a inaltei Curti. Propunerea legislativa va fi dezbatuta exact in saptamana in care alte 20 de proiecte de modificare a Codului Penal vor primi avize in Comisia Juridica.

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi fusese suspendat din aprilie din aceasta functie.

Victor Ponta, ironie la adresa lui Geoana: Nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD ca nu sunt prostanac

Premierul Victor Ponta le-a transmis parlamentarilor social-democrati ca, dupa ce nu va mai fi presedintele partidului, nu va vota cu PNL pentru a schimba un Guvern PSD, intrucat el nu este prostanac.

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie.

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a fost suspendat si din cadrul Partidului Social Democrat printr-un ordin semnat de seful partidului, Victor Ponta.

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

PSD renunta la mitingul de vineri. Victor Ponta: Multumesc pentru solidaritate, dar maine Guvernul va avea ca principale argumente si sprijin propriile sale rezultate din ultimii 3 ani

Partidul Social Democrat renunta la mitingul care ar fi urmat sa fie organizat vineri in Parcul Izvor. Premierul Victor Ponta a postat pe pagina personala de Facebook un update la postarea despre decizia PNL de a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )