Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tenis de masa: Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat medalia de aur in proba de dublu la CE 2012

Hotnews Hotnews,
Tenis de masa: Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat medalia de aur in proba de dublu la CE 2012

Perechea Daniela Dodean/Elizabeta Samara a castigat, sambata, medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa ce se desfasoara la Herning Danemarca), informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

CE de tenis de masa: Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat MEDALIA DE AUR la proba ...

Perechea Daniela Dodean/Elizabeta Samara a castigat, sambata, medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa ce se desfasoara la Herning Danemarca), informeaza site-ul oficial al competitiei, transmite mediafax. Dodean si Samara, principalele favorite, au invins in ultimul act al competitiei cuplul din Ungaria Georgina Pota/Krisztina Toth n. r. 2), scor 4-3 7-11, 8-11, 9-11, 11-7, 11-7, 21-19, 11-5). Cele doua romance au jucat semifinalele tot .

Aur pentru Dodean si Samara la CE de tenis de masa

Perechea Daniela Dodean/Elizabeta Samara a castigat, sambata, medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa ce se desfasoara la Herning Danemarca), informeaza site-ul oficial al competitiei.

Aur pentru Romania la Campionatele Europene de tenis de masa. Dodean si Samara s-au impus la dublu

Romania a castigat medalia de aur la Campionatele Europene din Danemarca prin perechea Daniela Dodean si Elizabeta Samara, care s-a impus in finala disputata impotriva adversarelor din Ungaria. Dodean si Samara,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )