Libnet.ro
UNICEF

00:08

TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open.

România Liberă România Liberă,
TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open.

Perechea Horia Tecau-Jean-Julien Rojer Romania-Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Tecau si Rojer au fost invinsi invins in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul Yuki Bhambri/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Meciul a durat o ora si sase minute. Pentru participarea in runda secunda, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au obtinut . continuă pe România Liberă

Perechea Tecau/Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open. Tecau si Rojer au fost.

TENIS: Raluca Olaru, eliminata in turul doi al probei de dublu, la Australian Open.

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Citeste si: TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open Olaru si Lepsenko au fost invinse in turul doi, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4), de cuplul Hao-Ching Chan/Liezel Huber Taiwan/SUA), cap de serie .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )