Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tenismanul Florin Mergea, eliminat in sferturi de finala la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Tenismanul Florin Mergea, eliminat in sferturi de finala la Indian Wells

Tenismanul Florin Mrgea a ratat ieri calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA) in care a jucat alaturi de britanicul Dominic Inglot. intrecerea este dotata cu premii. continuă pe Antena3

Florin Mergea, eliminat in sferturi de finala la Indian Wells, la dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a ratat, miercuri, calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de .

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Indian Wells. Raluca Olaru a ratat calificarea in sferturi, in cadrul probei de dublu de la acelasi turneu

Tenismanul Victor Hanescu, locul 146 ATP, a pierdut, duminica seara, partida disputata impotriva italianului Andreas Sepii, locul 33 ATP, in doua seturi, ratand calificarea in turul trei al turneului de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep in sferturi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep evolueaza, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep a evoluat, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

LIVE Simona Halep in sferturi la Indian Wells (dupa ora 22:00)

Jucatoarea Simona Halep evolueaza, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

Indian Wells: Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in sferturile de finala la dublu

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, informeaza Mediafax.

Indian Wells 2015. Victor Hanescu, Raluca Olaru si Monica Niculescu au parasit turneul american. Halep joaca impotriva Varvarei Lepchenko

Tenismanul Victor Hanescu, locul 146 ATP, a pierdut, duminica seara, partida disputata impotriva italianului Andreas Sepii, locul 33 ATP, in doua seturi, ratand calificarea in turul trei al turneului de la Indian Wells. De asemenea, alte doua reprezentante ale Romaniei, Raluca Olaru si Monica Niculescu au pierdut meciurilor lor din proba de dublu a competitiei din SUA.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Simona Halep va evolua in optimile de finala de la Indian Wells, unde o va intalni pe jucatoarea cehaKarolinaPliskova 15 WTA).

Romanul Florin Mergea si englezul Dominic Inglot, in sferturi la Indian Wells. Cum s-au cuplat tenismenii porecliti Dodo si Dom

Romanul Florin Mergea si englezul Dominic Inglot sunt calificati in sferturile de finala ale Indian Wells, al saptelea turneu al anului in care ajung intre primele opt perechi.

Perechea Mergea/Inglot s-a calificat in sferturile de finala, la Indian Wells

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells. Mergea si Inglot au.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )