Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenismanul Roger Federer este cel mai bine platit sportiv din lume, de catre sponsori. Primul fotbalist apare pe locul 9 (FOTO)

B1 B1,
Tenismanul Roger Federer este cel mai bine platit sportiv din lume, de catre sponsori. Primul fotbalist apare pe locul 9 (FOTO)

Intr-o ierarhie pe anul 2015 ce contine nume mari din tenis, golf, baschet, fotbal, cricket si atletism, tenismanul elvetian Roger Federer ocupa locul I privind incasarile sportivilor din partea sponsorilor, scrie. continuă pe B1

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte .

Ce meserie ti se potriveste cel mai bine in functie de personalitatea pe care o ai? Cum sa faci alegerea cea mai buna

Ca sa ne placa meseria pe care o alegem, este esential ca ea sa corespunda cu trasaturile noastre de personalitate. Nu vom merge niciodata cu placere la munca daca facem un lucru care nu are deloc legatura cu firea noastra, avertizeaza psihologii,.

Aici se luau decizii diplomatice, acum este cel mai frumos sediu Ficosota din 45 de tari

Pana mai acum un an, cladirea istorica de pe strada Mihai Eminescu din Bucuresti era Ambasada Macedoniei; din luna iunie a acestui an, dupa renovari si un design interior cel putin interesant, a devenit cea mai frumoasa cladire a Ficosota din.

VIDEO Roger Federer, debut perfect la US Open - A pierdut doar cinci game-uri in meciul cu Leonardo Mayer

Roger Federer cap de serie numarul doi) a debutat perfect in turneul de la US Open ultimul de Grand Slam al anului), elvetianul cedand doar cinci game-uri in partida cu Leonardo Mayer, din turul intai al competitiei. A fost 6-1, 6-2, 6-2 pentru cel care a castigat de cinci ori turneul de la Flushing Meadows.

VIDEO Inca o demonstratie de tenis marca Roger Federer - Victorie scurta cu Steve Darcis

Roger Federer a ajuns in turul trei de la US Open, dupa inca o partida in care a etalat un tenis venit parca din alta galaxie. Fost lider mondial, Fedex a avut nevoie de doar o ora si 20 de minute pentru a castiga partida cu Steve Darcis, din turul doi 6-1, 6-2, 6-1). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe Arthur Ashe.

US Open: Roger Federer, la turatie maxima; Andy Murray, revenire superba de la 0-2 la seturi

Roger Federer continua marsul catre fazele superioare de la US Open, elvetianul castigand la pas meciul cu Steve Darcis, din Belgia 6-1, 6-2, 6-1), din turul doi al competitiei. Andy Murray a tremurat serios pentru a continua turneul, scotianul fiind nevoit sa revina de la 0-2 la seturi in meciul cu Adrian Mannarino, din Franta.

FOTOGRAFIA ZILEI Roger Federer - Zborul magicianului

Roger Federer a continuat perioada buna si in meciul cu Leonardo Mayer, in partida de debut de la US Open. Elvetianul a fost surprins in momentul in care lovea o minge cu un procedeu imprumutat din NBA: slam-dunk. Intra in material pentru a vedea un video cu momentul executiei lui Fedex.

US Open: Andy Murray, Roger Federer si Richard Gasquet, in turul doi - Nick Kyrgios si Gilles Simon au fost eliminati

Roger Federer favorit doi), Andy Murray cap de serie numarul trei) si Richard Gasquet favorit 12) au obtinut calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open. Au fost eliminati, printre altii, Gilles Simon favorit numarul 12) si Nick Kyrgios. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

Ea este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram (Foto HOT)

Este model in Miami, mama si o activista, dar mai nou frumoasa Aisha Thalia poate sa mai adauge o calitate: este femeia cu cel mai frumos trup de pe Instagram.

ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent

ASUS RT-AC5300 este numele mastodontului de mai sus, un router ce se mandreste cu cele mai mari viteze teoretice pe o conexiune fara fir. Cei de la ASUS au cateva routere pe piata cu performante impresionante, chiar daca nu sunt cele mai ieftine din lume. Pentru ca internautii au inceput sa aiba acces la conexiuni [] ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )