Libnet.ro
UNICEF

10:00

Teodor Melescanu, explicatii despre votul din Diaspora: Au fost multe cazuri, mai ales de agresiune verbala, dar si fizica

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, explicatii despre votul din Diaspora: Au fost multe cazuri, mai ales de agresiune verbala, dar si fizica

Senatorii dezbat motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul de Externe, Theodor Melescanu. Opozitia ii reproseaza acestuia proasta organizare a alegerilor europarlamentare in Diaspora. in scurt. continuă pe Antena3

Noi explicatii ale ministrului Melescanu pentru dezastrul de la votul din diaspora: Ca sa fie foarte clar - organizarea alegerilor revine BEC / Si intrebarile la referendum au fost complicate, ceea ce i-a facut pe multi sa ceara lamuriri

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a prezentat luni raportul privind votul din diaspora din 26 mai, cand mii de romani au stat la cozi, iar unii dintre ei nu au apucat sa voteze, el sustinand, ca sa fie foarte clar, ca vinovat este Biroul Electoral, Ministerul de Externe avand doar o obligatie logistica. Melescanu a sustinut din nou ca principala cauza a problemelor a fost organizarea referendumului, el spunand si ca cele doua intrebari au fost complicate, iar multi au avut nevoie de lamuriri.

Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei de modificare a legislatiei privind votul din diaspora / Termen pana la sfarsitul lunii iunie pentru o propunere de schimbare a legii

Birourile Permanente ale Parlamentului au aprobat, marti, infiintarea unei comisii speciale pentru modificarea legislatiei privind votul din Diaspora, a anuntat Calin Popescu Tariceanu. Comisia are termen ca pana la finalul lunii iunie sa vina cu o propunere de modificare a legii, transmite Mediafax.

VOTUL DIN DIASPORA Ministrul de Externe spune ca si-a facut datoria

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a indicat, ieri, intr-o conferinta de presa, cine sunt vinovatii pentru dezastrul organizarii si desfasurarii alegerilor europarlamentare din 26 mai, din diaspora.

Val de legi pentru votul din diaspora

Problema cozilor de la sectiile de vot din Diaspora determina o avalansa de proiecte legislative pentru modificarea sistemului. Numai in ultima saptamana au fost depuse 3 astfel de proiecte menite sa asigure c?.

Melescanu cheama ambasadorii la discutii: Discutam despre VOTUL din DIASPORA! Prezentam si propunere de lege

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat, luni, ca va chema la discutii ambasadorii tarilorin care au fost probleme cu votul la alegerile din 26 mai. Primul lucru a fost sa chemam la.

Melescanu a identificat cauzele dezastrului la votul din Diaspora: Multe din intrebarile de la referendum erau destul de complicate, reprezentantii partidelor nu s-au prezentat in comisii (VIDEO)

Teodor Melescanu a insistat, luni, ca nu era treaba Ministerului de Externe sa organizeze alegerile europarlamentare in Diaspora, ci doar sa ofere sprijin logistic, ceea ce a si facut. Principala problema a fo.

Viorica Dancila, despre reactia lui Teodor Melescanu privind criza politica din Republica Moldova: Unii s-au grabit cu declaratiile. Cred ca nu trebuie sa mai avem opinii separate(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca unii s-au grabit cu declaratiile, referindu-se la afirmatiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, cu privire la situatia din Republica.

Melescanu sustine ca vinovatul pentru blocajul la voturile din diaspora a fost Biroul Electoral pentru sectiile din strainatate

Teodor Melescanu, ministrul de Externe, a sustinut o declaratie de presa cu privire la voturile din diaspora. Acestasustine ca vinovat pentru blocajul votului in diaspora este Biroul Electoral pentru.

Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: Am convenit cu premierul ca sa fie facut public de catre Ministerul Interne

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de interne a anuntat, luni, ca a discutat cu premierul si au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai sa fie facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Teodor Melescanu da explicatii in plen despre votul la alegerile europarlamentare din Diaspora

Senatorii dezbat motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul de Externe, Theodor Melescanu. Opozitia ii reproseaza acestuia proasta organizare a alegerilor europarlamentare in Diaspora. in scurt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )