Libnet.ro
UNICEF

09:30

Termenul limita pentru declararea veniturilor din strainatate - 27 mai.

România Liberă România Liberă,
Termenul limita pentru declararea veniturilor din strainatate - 27 mai.

Luni, 27 mai, este termenul limita de depunere a formularului 201 - Declaratia privind veniturile realizate din strainatate pentru anul 2012, la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) este 27 mai 2013, potrivit unui comunicat de presa al ANAF. Depunerea formularului 201 dupa data de 27 mai 2013 sau nedepunerea acestuia se sanctioneaza cu amenda contraventionala cuprinsa intre 50 si 500 lei. Descarca AICI Declaratia 201 Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele . continuă pe România Liberă

Rezolutie PNL: Proiect national pentru implicarea romanilor din strainatate in promovarea imaginii Romaniei

Delegatia permanenta a PNL a adoptat, luni, rezolutia Romanii de pretutindeni - resursa vitala a modernizarii Romaniei, potrivit careia este necesar un proiect national cu participarea institutiilor statului si a societatii civile pentru implicarea romanilor din strainatate in sustinerea dezvoltarii tarii si a promovarii imaginii Romaniei, relateaza Agerpres.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Peste 2.500 de saci cu nisip, in culorile tricolorului, pregatiti pentru marele eveniment din 27 mai

Mai sunt doar trei zile pana cand Romania va intra in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Pana atunci, se fac ultimele pregatiri pentru ca totul sa iasa perfect. Peste 2. 500 de saci cu nisip,.

Becali a iesit pentru prima data din inchisoare. Ar putea fi condamnat in dosarul Valiza

Probleme lui Gigi Becali cu justitia nu s-au terminat. Omul de afaceri afla astazi daca va fi condamnat in dosarul Valiza, in care este acuzat, impreuna cu fostul antrenor al Stelei Victor Piturca si mai.

Viceprimarul Sectorului 3: Avizele de amplasare pentru panourile publicitare din centru sunt eliberare de PMB

Viceprimarul sectorului 3 Andrei Cristian Tudorache sustine ca institutia pe care o reprezinta nu a emis aviz de amplasare pentru panourile din centru prabusite la furtuna de joi si ca aceasta problema este de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )