Libnet.ro
UNICEF

06:00

Termocentrala Doicesti a fost vanduta cu 60,8 milioane lei firmei European Energy Communications SRL

Hotnews Hotnews,
 Termocentrala Doicesti a fost vanduta cu 60,8 milioane lei firmei European Energy Communications SRL

Termocentrala Doicesti, un activ al Termoelectrica, societate aflata in lichidare, a fost adjudecata in cadrul unei licitatii cu strigare, la pretul de 60. 742,95 RON la care se adauga TVA), de catre societatea European Energy Communications S. L, informeaza Musat Asociatii Restructuring Insolvency, in calitate de lichidator al Termoelectrica S. Adjudecarea a avut loc in cadrul licitatiei cu strigare, din data de 25. 2014, organizata incepand cu ora 14:00, la sediul Termoelectrica SA. FEuropean Energy Communications este controlata de European Communications SRO, din Cehia, administrator fiind Tamara Lysenko, cetatean ucrainean, informeaza Economica. net. continuă pe Hotnews

Termocentrala Doicesti a fost cumparata cu 17 milioane de euro de compania European Energy Communications

Termocentrala Doicesti, detinuta de compania Termoelectrica, a fost vanduta societatii European Energy Communications SRL pentru 60,89 milioane de lei fara TVA), adica echivalentul a 17,16 milioane de euro incluzand TVA), se arata intr-un comunicat transmis de Musat Asociatii Restructuring Insolvency, lichidator al Termoelectrica.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi modernizate cu 122 milioane lei

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a semnat un contract de 122,6 milioane lei cu CFR prin care va reabilita podurile de cale ferata peste Dunare, durata de executie a lucrarilor fiind stabilita la 23 de luni.

Prodplast se mai imprumuta cu 4 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei Prodplast PPL) a aprobat astazi majorarea cu o suma de pana la 4 milioane lei a unui imprumut al societatii la UniCredit Tiriac Bank, informeaza un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin BRM

Petrom a vandut, la finele saptamanii trecute, gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )