Libnet.ro
UNICEF

16:00

Teroarea continua la Manchester. Un centru comercial a fost evacuat

Adevărul Adevărul,
Teroarea continua la Manchester. Un centru comercial a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului. Martorii sustin ca s-a auzit o bubuitura puternica. continuă pe Adevărul

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat astazi, iar martori sustin ca au auzit o bubuitura puternica, la doar cateva ore dupa atacul de la concertul artistei Ariana Grande, soldat cu un numar de 22 de morti si 59 de raniti, in aceeasi zona a orasului, informeaza Reuters.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

UPDATE Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, dar a fost redeschis la putin timp

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

O noua alerta in Manchester! Campusul universitatii Salford, evacuat de urgenta (VIDEO)

Campusul universitatii Salford din Manchester a fost evacuat marti seara dupa ce un pachet suspect a fost descoperit sub un scaun intr-o biblioteca a universitatii, potrivit The Independent. O noua.

Palatul in care se desfasoara Festivalul de la Cannes a fost evacuat cateva minute din motive de securitate

Palatul Festivalurilor de la Cannes a fost evacuat, sambata spre orele serii, timp de cateva minute, din motive de securitate.

Un detinut, condamnat la 98 de ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala. Povestea lui e inedita

Un barbat din Colorado ce a fost condamnat la inchisoare pentru 98 de ani si a fost eliberat din greseala, a fost declarat liber de un judecator. Rene Lima-Marin a fost condamnat in prima faza la.

Un tanar a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare

Un tanar cu varsta de 29 de ani, din Arad, a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare. Cel care l-a ranit a fost chiar unchiul sau, alaturi de care participa la o partida de.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat dupa ce s-ar fi auzit unele bubuituri (VIDEO)

UPDATE:Politia britanica neaga informatiile ca tanarul de 23 de ani arestat la centrul comercial ar avea vreo conexiune cu atacul terorist de la Manchester Arena, conform Reuters. Politia.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

Panica in Manchester. Un mall a fost evacuat de urgenta. Bubuitura puternica la un centru comercial din centrul orasului

Panica in Manchester, in urma atentatului de luini noapte. Un mall din oras a fostevacuat in urma cu putin timp. De asemenea, autoritatile britanice au comunicat a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )