Libnet.ro
UNICEF

14:30

Testamentul lui Alfred Nobel, expus pentru prima data in public, in Suedia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Testamentul lui Alfred Nobel, expus pentru prima data in public, in Suedia

Testamentul lui Alfred Nobel, care include clauzele speciale referitoare la infiintarea celebrelor premii care poarta numele savantului si industriasului suedez, a fost expus pentru prima data in public, in Muzeul Nobel din Stockholm, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Testamentul manuscris al lui Nobel, expus pentru prima data

Testamentul manuscris al lui Alfred Nobel, aflat la originea premiului cu acelasi nume, este expus pentru prima oara pentru marele public, transmite vineri AFP, conform Agerpres.

Papa Francisc se va intalni cu Barack Obama la Casa Alba. Pentru prima data in istorie, Pontiful va sustine un discurs in Congresul american

Papa Francisc se va intalni cu presedintele american, Barack Obama, la Casa Alba, la data de 23 septembrie, anunta administratia de la Washington. Comunicatul remis presei releva ca discutiile se vor concentra p.

Activistii Al Qaida au cucerit orasul sirian Idlib pentru prima data de la izbucnirea conflictului armat in tara

Gruparile islamiste, intre care Frontul Al Nusra, o ramura Al Qaida activa in Siria, au ocupat orasul sirian Idlib, potrivit Observatorul Sirian al Drepturilor Omului, citat de Pagina de Politica. Militantii Al.

Pe Marte s-a detectat pentru prima data azot in nitrati, element esential vietii

O echipa de oameni de stiinta au descoperit la suprafata planetei Marte azot in nitrati, element esential vietii. NASA a anuntat ca oamenii de stiinta care au facut descoperirea au folosit unele.

Preturile de consum din Marea Britanie au stagnat pentru prima oara in istorie

Preturile de consum din Marea Britanie au stagnat, in luna februarie, pentru prima data din 1960 de cand Biroul de Statistica de la Londra calculeaza acest indicator), ca urmare a declinului preturilor alimentelor si bauturilor nealcoolice, potrivit Mediafax.

VIDEO Cum reactioneaza persoanele care sufera de daltonism atunci cand vad culori pentru prima oara

Rochia care a impartit internetul in doua tabere a lasat multor persoane impresia ca au o problema in distingerea culorilor. Dar, in cazul daltonistilor, situatiile de acest gen sunt constante, iar afectiunea isi pune amprenta asupra stilului lor de viata. Vespar, lider global in industria vopselelor a facut un parteneriat cu EnChroma, producator de ochelari pentru daltonisti pentru a aduce culoarea in viata acestor persoane.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )