Libnet.ro
UNICEF

16:30

Testamentul macabru lasat de unul dintre atacatorii sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles

Antena3 Antena3,
Testamentul macabru lasat de unul dintre atacatorii sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles

Brahim El Bakraoui, unul dintre cei doi frati care au participat la atacurile teroriste de marti de la Bruxelles, a scris un testament, anunta miercuri procurorul federal belgian Frederic Van Leeuw, scrie. continuă pe Antena3

Teroare in Belgia. Unul dintre ranitii din Colectiv, internat la Spitalul Militar din Bruxelles, externat pentru a face loc ranitilor din atentate

Unul dintre tinerii raniti in incendiul de la Colectiv a fost externat, marti, din Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru a face loc ranitilor din atentatele teroriste care au zguduit capitala Belgiei. El a fost deja transportat cu ambulanta la un hotel din Bruxelles.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea ar fi fost prins la Anderlecht

Cele trei persoane considerate autorii directi ai atentatelor de la Bruxelles au fost identificate. Cei doi atentatori sinucigasi sunt doi frati, Khaled si Ibrahim, care locuiau de multi ani in Belgia, conform RTBF. Al treilea atentator, care este cautat de autoritati, este un tanar de 25 de ani, de origine turca, pe nume Najim Laachraoui.

Erdogan: Unul din teroristii de la Bruxelles, arestat in Turcia si expulzat. Belgia l-a eliberat

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, miercuri, ca unul dintre atacatorii de la Bruxelles a fost arestat in Turcia si apoi expulzat, si, desi autoritatile belgiene au fost informate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )