Libnet.ro
UNICEF

07:30

Thailanda: 19 morti in urma unui accident de autobuz

B1 B1,
Thailanda: 19 morti in urma unui accident de autobuz

Un numar de 19 persoane au murit, iar altele 20 au fost ranite, in urma unui accident de autobuz in centrul Thailandei. Incidentul a avut loc marti dimineata, in provincia Saraburi, cand un autobuz. continuă pe B1

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un autobuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, au anuntat surse oficiale, citate de AFP.

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda.

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un aubuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, informeaza Mediafax. Autobuzul cu doua nivele se deplasa intre capitala Bangkok si provincia Roi Et nord-est). Acesta a luat foc imediat dupa impact, la ora 04. 25 ora Romaniei), detaliaza AFP. Imaginile difuzate de televiziunea thailandeza aratau, marti, ramasitele autobuzului carbonizate. In total, au murit 19 persoane, dintre care 18 pe loc, a .

Thailanda. 19 morti dupa ciocnirea frontala a unui autobuz cu un camion

Un autobuz supraetajat a fost cuprins de flacari dupa ce s-a ciocnit violent cu un camion de mare tonaj, pe una dintre cele mai aglomerate autostrazi din Thailanda. Teribilul accident rutier a avut loc marti.

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale.

Cel putin 19 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Nouasprezece persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

Un cioban a murit dupa ce a baut un litru de alcool tehnic in urma unui pariu

Un cioban sucevean de 17 ani a murit, luni dimineata, dupa ce a baut un litru de alcool tehnic de 90 de grade in urma unui pariu cu colegii de la stana.

China: 47 de persoane au decedat in urma unui cutremur puternic

Update: 47 de persoane au decedat si 296 au fost ranite grav, potrivit unui nou bilant emis de autoritatile chineze, conform AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )